Sonuç olarak Ben nevi şahsım adına Menderesin enflasyon muhasebesinden çok pozitif bir hava ile etkileneceğini düşünmüyorum. Uzmanı değilim yanılma ihtimalim yüksek
İlk taşı en günahsız olanınız atsın
Sonuç olarak Ben nevi şahsım adına Menderesin enflasyon muhasebesinden çok pozitif bir hava ile etkileneceğini düşünmüyorum. Uzmanı değilim yanılma ihtimalim yüksek
İlk taşı en günahsız olanınız atsın
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Öncelikle hoşgeldin uzun süre yoktun
menderes geçici 32. madde ve 298 ç maddeleri ile değerlemeleri yaptı
enfşasyon muhasebesinden çok bişey gelmeyecek
sene sonu neredeyse 0 stokla giriyor elindeki stokta uzun süre kalan malı tekstil ve yaklaşık 1 yıldır tekstilde giriş çok düşük sene sonu 8 milyon dolar dahili işlemden gelecek stoğuda katarsak 0 yakın geçmiş malzeme kalacak
benimde tahminim olumlu yada olumsuz bir etkisi olmayacak zaten finansal tablo %70 enflasyon muhasebesi görmüş hali ile finansal tablolarda bulunuyor
trademarkt yapılmakta olan yatırımlarda izlendiğinden oraya etkisi olur
100 mgw kurulu güç desek, tanesine de en az 1,5 milyon dolar desek devreye alınacaklarda var, ilk çeyrek sadece bunların değeri piyasa değerinden fazla gayrimenkul ve fabrika bedava üzerine...
pd baya düşük çıkar özsermaye bilanço açıklandığında piyasa değeri daha da düşer bana göre tabii ki varsa bildiğiniz gerekçeleri ile yazarsanız bizde boşuna beklememiş oluruz.
Yer İmleri