Bu tür haberlere güvenilir bir kaynak gösterilmediði sürece itibar etmemek lazým.
Çünkü kime sorsanýz ben bir yerden okudum , þundan duydum falan diyecekler ama hiç kimse muteber bir yazýlý kaynak gösteremeyecek. O zaman da bu tür haberler manipülasyondan öteye geçmez.
Böyle bir haberi alan kimsenin en azýndan bir medya haberi göstermesi lazým. Zaten medyada böyle bier haber çýksa þirket de bunu doðrulamak yada yalanlamak zorunda kalýr KAP haberi ile.
Ama böyle twittera yazýlan bir yazýyý , kaynak gösterilmezse kimse ciddiye almaz ve þirket açýklama da yapmaz bununla ilgili.
Zaten bu yazýyý da kimse ciddiye almadý ki hisse 2 gündür düþüyor. Buradan anlayýn ciddi bir haber olup olmadýðýný.
Yarýn öbür gün hakilkaten bu haber doðru çýkar ve burada yazýldýðý gibi bir açýklama gelir onu bilemem. Ama bu haber bu haliyle çok da ciddiye alýnacak bir haber deðil bence.
Kaynak gösterir , kaynaðýn ciddiliðine bakarýz , o zaman zaten ortalýk ayaða kalkar þirket de açýklama yapmak zorunda kalýr.
Fakat þu an sadece temenni yada bir manipülasyon teþebbüsü gibi görünüyor bu twitter alýntýsý

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri