Sayfa 872/1001 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 6,969 - 6,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Burada mürekkep yalamışlar var zannediyordum.

Bu tck ya göre düzenlenmiş zimmet suçudur ve faili kamu görevlisidir
    Ancan bankacılık kanununda düzenlenmiş bankacılığa özgü zimmiet suçu vardır.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    kamu bankası olsun olmasın banka çalışanları zimmet olayında kamu görevlisi olarak kabul edilir..
    Hayır kamu görevlisi sayılmazlar
    Banka yönetim kurulu başkanı üyeler ve banka çalışanları özel veya kamu bankasına teslim edilmiş paranın usulsüz şekilde mal edilmesinde bankacılık kanunu gereğince kamu görevlisi olmadıkları halde zimmet suçunu işlemiş olurlar
    Tck da ki zimmet suçu genel hükümdür. Bankacılık kanunundaki zımmet ise özel suçturr. Kamu görevlisi sayılmazlar. Özgü suçtur ve bankanın herhangi bir kademesinde görev yapıyor olmak yeterlidir. Cezasıda bankacılık kanununda sayılmıştır.
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Hayır kamu görevlisi sayılmazlar
    Banka yönetim kurulu başkanı üyeler ve banka çalışanları özel veya kamu bankasına teslim edilmiş paranın usulsüz şekilde mal edilmesinde bankacılık kanunu gereğince kamu görevlisi olmadıkları halde zimmet suçunu işlemiş olurlar
    Tck da ki zimmet suçu genel hükümdür. Bankacılık kanunundaki zımmet ise özel suçturr. Kamu görevlisi sayılmazlar. Özgü suçtur ve bankanın herhangi bir kademesinde görev yapıyor olmak yeterlidir. Cezasıda bankacılık kanununda sayılmıştır.
    cezanın uygulanmasında kamu görevlisi gibi işlem görürler kamu görevlisi sayılmaları ayrı bir tanımlama..

Tabi bizim seçil sultanın suçu zimmet suçu değildir
    Çünkü para bankanın uhdesine geçmemiş dolayısıyla bankanın olmayan bir parada zimmet suçu işlenemez
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Çünkü para bankanın uhdesine geçmemiş dolayısıyla bankanın olmayan bir parada zimmet suçu işlenemez
    kendi bankada değilken hesaplara yatırılan paralar da olduğu iddianamede var, onun için kesin bir şey söylenemez..

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bari sen anlat başkanım, ben anlatamıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

cezanın uygulanmasında kamu görevlisi gibi işlem görürler kamu görevlisi sayılmaları ayrı bir tanımlama..
    İsdia etmeyeyim görev alanıma girmiyor.
    Ancak benim bildiğim kamu bankası çalışanları dahşl hiç bir bankacı kamu görevlisi gibi değerlendirilip tck da düzenlenen zimmet suçundan ceza almazlar
    Bankalar kanununa tabidirler ve bankalar kanunundaki zimmet suçuna göre cezalandırılırlar
    Sadece kamu bankalarındaki zimmet suçunu işleyenler özel bankalarda çalışanlardan daha ağır ceza alırlar
    bir halt olacağı yok.

kendi bankada değilken hesaplara yatırılan paralar da olduğu iddianamede var, onun için kesin bir şey söylenemez..
    O konuda tek iddia futbolun fetösü fatihin 3.5 milyon dolar hesabımda yok demesi ama sonra lafını geri alması benim kayıp param yok demesi
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 872/1001 İlkİlk ... 372772822862870871872873874882922972 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •