Sayfa 744/2404 İlkİlk ... 24464469473474274374474574675479484412441744 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 5,945 - 5,952 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

1.  Alıntı Originally Posted by arlmustafa Yazıyı Oku
    Sinter üstad bugün piyasalar ne yaptı ne anlattı niye düştü niye tepki gösterdi palanin işi yalan dolan Allah'tan varsiniz

MHA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    her gün zarar ediyoruz ya hu bir de sen öyle deme .... sabah 400 tl zararı kabul edip long olamadık bugün yine kolu verdik....
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

2. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım inanki .... düşüşe dair iz emare yok tek tesellim bozmassa dolar 4 saatlik yükselişe başlıycak bu da iyi bir yükseliş... bakarsın 10 gün yüzümüz güler...

3. msci tur +1.71

dji +0.31

her bir şeyler kertenkele gibi hem yeşil hem uzun ....

4. Usta 13 kontrat dolar long açtım vioptan inan piyasalarda sıfır atılması dışında yukselticek bı neden göremiyorum bakanın twetlerinden bile bugün 100bine inmemiz gerekirdi ama nasıl bir olguysa yükseltip duruyorlar

5. dax kapanışta short yakmış aylık zirvede haftalıkta da düşüş başlarsa bizi kurtarır

6.  Alıntı Originally Posted by arlmustafa Yazıyı Oku
    Usta 13 kontrat dolar long açtım vioptan inan piyasalarda sıfır atılması dışında yukselticek bı neden göremiyorum bakanın twetlerinden bile bugün 100bine inmemiz gerekirdi ama nasıl bir olguysa yükseltip duruyorlar

yau mümkün mü katardan para gelecek tutup sokacaksın biste ... hadi diplerdeydi al al al mantıklı buradan aldıklarını kime vereceksin ? yabancının maliyetine gelirsen çakar gider enayi misin ?

Bir şey bilmeye gerek de yok , hiçbir şey de bilmiyoruz ... olayın özeti bu ...

7. Bu memleket maalesef öyle sakin durmaz... sakin olsa da bizden giden gitse... bu sıra molotof bile atan yok bu totoşları bir şeylere hazırlıyorlar muhtemelen...

8. Kıbrıs şehitlerimizi rahmetle gazilerimizi minnetle analım.......

Sabahtan itibaren inşallah biz de deriz...

TÜRK'ÜM CESURUM GELİP ALIRIM!

Sayfa 744/2404 İlkİlk ... 24464469473474274374474574675479484412441744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •