Sayfa 716/895 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 7153 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

50 MA'nın ardından 200 MA...

MA'lar güzel iş görmüş...

2.  Alıntı Originally Posted by indregandi Yazıyı Oku
    50-58 arası bir beklentim olur, 58-59 ''yeni durum''dur bence, bu seviye üstünde hisseyi götürüyorlar demektir,

yani 58-59 a kadar bu hisse ''cari hareket'' eder, kaybedileni yerine koyar, ...52.8-53 ise önemli seviyeler, ...alt üst manada ana yelpazeler oradan ters duruyor çünkü,

burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. Forumda hisse kötüleme dönemi bittiğine ve fiyat yükselmeye başladığına göre, patronun malını parlatarak pazarlama ve satış dönemi başlamış demektir. Yeni borsa yatırımcısı çekmek için yapabileceği başka bişey yok. Aynı patron satacağını sattıktan sonra bu hisse bu fiyat etmez diyip basacaktır. Senaryo aynı. Eskiden vardı ya.. "üç film devamlı" aynen o misal..

4.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Forumda hisse kötüleme dönemi bittiğine ve fiyat yükselmeye başladığına göre, patronun malını parlatarak pazarlama ve satış dönemi başlamış demektir. Yeni borsa yatırımcısı çekmek için yapabileceği başka bişey yok. Aynı patron satacağını sattıktan sonra bu hisse bu fiyat etmez diyip basacaktır. Senaryo aynı. Eskiden vardı ya.. "üç film devamlı" aynen o misal..
    Son çeyrekte şirket performansı arttı hissenin yükselmesi normaldir. Biryerden tekrar dönecek sonra birdaha yükselecek.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by kardamadam06 Yazıyı Oku
    Forumda hisse kötüleme dönemi bittiğine ve fiyat yükselmeye başladığına göre, patronun malını parlatarak pazarlama ve satış dönemi başlamış demektir. Yeni borsa yatırımcısı çekmek için yapabileceği başka bişey yok. Aynı patron satacağını sattıktan sonra bu hisse bu fiyat etmez diyip basacaktır. Senaryo aynı. Eskiden vardı ya.. "üç film devamlı" aynen o misal..
    54 den aldıklarımı 60 dan satarım abi bu arada yalnız kurt abi patronun ajanıymış diyolllaaa

6. Ben hala güven duygusunu oluşturamadim
    60 üzeri yataya bağlar ise evet derim
    Hektaş veya bu bir yolda yol ayiracaklar nerde kimse bilemez sasa parayı pul etti kabul
    Tahvil ihracı
    Yatirim devreye girmesi
    Ortak arayışı
    Vb Bunlar da artık pek takmıyorum istikrar önemli idi ...ufakta olsa ptanin tamamlanmasını göreceğim tabi ama bizi cihana rezil etti kap ney diyenlere rezil etti ...
    Bu kadar beklemesi doğru değildi sene sonu yeniden değerleme olacakmı bilmiyorum ama öyle ise onu fiyatlar .
    Yoksa tahvil ihracı olmadan her yükseliş suni olacak gibi umarım bu hafta gelirde kurtuluruz şu beklentiden ytdegil saygılar yaşasın antikapitalist ler der

7.  Alıntı Originally Posted by Kiralee Yazıyı Oku
    Ben hala güven duygusunu oluşturamadim
    60 üzeri yataya bağlar ise evet derim
    Hektaş veya bu bir yolda yol ayiracaklar nerde kimse bilemez sasa parayı pul etti kabul
    Tahvil ihracı
    Yatirim devreye girmesi
    Ortak arayışı
    Vb Bunlar da artık pek takmıyorum istikrar önemli idi ...ufakta olsa ptanin tamamlanmasını göreceğim tabi ama bizi cihana rezil etti kap ney diyenlere rezil etti ...
    Bu kadar beklemesi doğru değildi sene sonu yeniden değerleme olacakmı bilmiyorum ama öyle ise onu fiyatlar .
    Yoksa tahvil ihracı olmadan her yükseliş suni olacak gibi umarım bu hafta gelirde kurtuluruz şu beklentiden ytdegil saygılar yaşasın antikapitalist ler der
    Kardeşim sen bu zekayla borsada olman senin için büyük kayıp bir an önce paranı faiz,arsa ev gibi şeylere yönlendir derim........

8. [QUOTE=tsbilgen;6638161]Kardeşim sen bu zekayla borsada olman senin için büyük kayıp ..
    Olur

Sayfa 716/895 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •