Bear_Bull
@BearBull26
Bear_Bull
@BearBull26
Sağol bence hiç uğraşma.
Asıl merak ettiğim Çarşamba'dan Perşembe'ye gap li açılış miktarı. Herif GAP li açılış yapıyor ,millet koptu gidiyor diye alıyor sonra düşüyor, bu sefer istatistik yanlış olabiliyor.
Bir önceki kapanış, ertesi gün sabah açılış fiyatlarını incelemek lazım., günlere göre özel bir durum olabilir mi diye. Genelde tatil dönüşlerinde belirgin bir + fark oluyor. Gece taşıma risk primi faizden fazla olmalı normalde.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Korkarım aynı hisseler dönüp duruyor.
Bunun dışında millet ayçiçeği, şeker vs stokladığında fiyatlar artıyor, hisse alınca eksileni birileri tamamlıyor.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Bu işler bele yabcak bişii yok dayu
Herif tezgahı açmış sen geliyorsun bi kilo limon alıyorsun, buraya kadar herşey yolunda sonra dönüp senden limon alan olmayınca geri tezgaha getirmek zorundasın, bu işler bele dayu
Tezgahın yoksa burda para kazanman imkansızın bi tık üstünde, haaa riske girersin iyi yerden vurkaç endekis vob yapan o zaman yımırtalı pide parası verirler, haaa o da her zaman olmaz denk getürürsen işte büle dayu
Hisse alman batarsın, deki niye ele dedin çünkü dayu tezgahta sınırsız limon mevcut, sen aldıkça herif yeni parti mal koyar
Bi bakmışın suyuniçinde kalakalmışın.
![]()
Hamdım Piştim Yandım
Mesela bugün prkab diye bir hisse, direk dikkatimi çekti dayu
Niye tavandan tabana indi yüzde 16 marj, niye dayu, işte üüle dayu
Tahtaci burda bana selektör yapti, ekranıma koydum![]()
Hamdım Piştim Yandım
ABD'den kripto para birimi karıştırıcısı Sinbad'a yaptırım
NEW YORK (AA) - ABD Hazine Bakanlığı, Kuzey Kore destekli siber korsanlık grubu "Lazarus"un kara para aklama aracı olarak kullandığı iddiasıyla kripto para birimi karıştırıcısı Sinbad'a yaptırım uyguladı.
ABD Hazine Bakanlığından yapılan açıklamada, Yabancı Varlıkları Kontrol Ofisince (OFAC) Lazarus Grubu'na önemli bir kara para aklama aracı olarak hizmet veren kripto para birimi karıştırıcısı Sinbad'ın yaptırım listesine eklendiği bildirildi.
Son düzenleme : nohut; 29-11-2023 saat: 23:58.
Yer İmleri