Sayfa 846/1008 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,761 - 6,768 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aboowww memedabi duymasın
    Endekis vob dan azbucuk yırtarsın da hisse vob adamı batırır dayu, tahtaci ile başbasa kalırsın araya giren de olmaz harcarlar seni
    Ha tahtaci sensen bişii diyemem
    Emmi hisse vobda soyle batmazsin kaldıraç yapmadı isen uzlaşmaya gider mali gucaklarsin bı daha da VOB yapmaz Tevbe kapısına koşarsın

Ben Telekom da geçen sene bele bişey yapmistim tarihi diplerde gistirdi uzlaşma günü batırdı beni kapatmadim mali gucakladim uzlaşmaya gittim sonra kağıt döndü niye ele.

Bu işler bele dayı. VOB yapsan kaldiracli batmistin

Bak bugün halk da paranın yüzde 10 unu gaybettim. Bı full girsrm yarın taban olsa borçlu kalıyorum.

VOB yapmayın şaka değil

2. Perşembe sabahları genelde yükselerek başlıyor.

Çarşamba akşam üstü al, Perşembe sabah sat iyi bir strateji ancak faiz maliyeti 3 gün olur,

Kabaca faiz %45 desek:

3 x 0,45/365 = %0,35 seviyesinde olması lazım.

Seans kapanır kapanmaz gece seansında fazla yükselmeden vadeli long da bir alternatif olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Perşembe sabahları genelde yükselerek başlıyor.

Çarşamba akşam üstü al, Perşembe sabah sat iyi bir strateji ancak faiz maliyeti 3 gün olur,

Kabaca faiz %45 desek:

3 x 0,45/365 = %0,35 seviyesinde olması lazım.

Seans kapanır kapanmaz gece seansında fazla yükselmeden vadeli long da bir alternatif olabilir.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
     Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    @rosense nın, paylaştığı genel takasla @Can Emrah Yılmaz ın paylaştığı genel/taşınan/kümülatif takas arasında rakam farklarının olmasının nedeni, başlangıç tarihlerini farklı almalarındandır, @rosense 02 Ekim, @Can Emrah Yılmaz ise 1 Eylül ü başlangıç almışlar, fark ettiyseniz bende sadece VİOP30 günlük takası paylaşıyorum, diğerini paylaşmamamın nedeni kafa karışıklığı yapmamaktır! Örneğin İs Yatırımın short pozisyonu birisinde 8.500, diğerinde 2000 civarı görülmektedir!

ufak bir ekleme yapayım. 12. ay vadeliler için gerçek pasta rakamlarını bulmak zordur.
    sebep: matriks ve ideal + diğerlerinde takas gün sayısı genelde 100 gün ile sınırlıdır.
    12. ay vadeliler ise yaklaşık ~~ 240-250 gün kadar işlem görmektedir.
    data prg.larında takas gün sayılarını değiştirmeyenler uzun süreli takas datası saklayamaz ve paylaştıkları datalar doğru olmayabilir.
    Bear_Bull
    @BearBull26

5.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    ufak bir ekleme yapayım. 12. ay vadeliler için gerçek pasta rakamlarını bulmak zordur.
    sebep: matriks ve ideal + diğerlerinde takas gün sayısı genelde 100 gün ile sınırlıdır.
    12. ay vadeliler ise yaklaşık ~~ 240-250 gün kadar işlem görmektedir.
    data prg.larında takas gün sayılarını değiştirmeyenler uzun süreli takas datası saklayamaz ve paylaştıkları datalar doğru olmayabilir.

Sayın Bear Bull son 3- 4 ayda KCHOL de alanlar satanlar var mıdır sizde.
    yabancı görüntülüler ne yapıyor sizce.
    Yazdıklarımı üzerine alınma
    Hiç biri sana değil.

6.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    Güzel çalışma, buna son 3 aylık bakabilir miyiz, faizler yükselince Çarşamba ve Salı satışları daha çok olmaya başladı sanki.

Sohbet odasında geçen ay söylenene göre bazı aracı kurumlar imkan veriyor biz parayı hemen alıyoruz diyorlardı. Salı satıp Çarşamba yerine koyanlar varmış. Şimdi işler nasıl bilmiyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,162
    2 ocak tan bu güne
    tüm datalar taze olarak indirildi

Bear_Bull
    @BearBull26

8. Benim tahminim İş Bankası iştirakleri yılı en yükseklerden kapamaya çalışır, kurulacak holdinge en yüksek değerleme ile koymak isterler.

Sayfa 846/1008 İlkİlk ... 346746796836844845846847848856896946 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •