Sayfa 844/1008 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 6,745 - 6,752 arası.

Konu: Vıop LVI

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    yeni mülteciler mi gelecek...?
    ...................
    #SONDAKİKA I Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 17 milyar dolar finansmana ek olarak 18 milyar dolar sağlanacak.
    Para yağıyor aqua

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Masadan mertabim kalktıysa tamam rahat rahat cizebilürüm
    Laaayn bırak. Aselsani cizecem dedin. Sana güvendik girdik. Herifler bizi suyun dibine dibine soktu. Hortumu gene denk getiremedin

VİOP30 günlük takas için @Bear_Bull a teşekkür ederim,

Longcu YapıKredi Yatırım longa yüklenmiş ama shortcu BofA da short biriktirmeye devam etmiş, shortcu İs Yatırım bundan böyle artık shortçu sayılmaz elinde sadece 2000 kontrat kaldı, Vakıf Yatırımın shortlaması ilginç olmuş,

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Para yağıyor aqua
    Hee yağdı . Ama ne yağdı bizim memlekete.
    Hatırladın mı burayı ALPER ?
    https://www.trthaber.com/haber/turki...di-813966.html

Saygılar
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Laaayn bırak. Aselsani cizecem dedin. Sana güvendik girdik. Herifler bizi suyun dibine dibine soktu. Hortumu gene denk getiremedin
    Hadi laayn ordan, siz zaten suyuniçine girmiştiniz, sen Ayasofya abiye dert yanıyodun bu niye yükselmiyor deye, orda imdadınıza yetiştim sizi sudan çıkarttım, o esnada dalgıç kıyafetinizi giymediniz ben napim
    Dayucuğum yabcak bişii yok suya giren ıslanır.
    hisse alman suya batarsınız
    Bıktıydık memedabinin vob yapman batarsınız lafına,
    Hamdım Piştim Yandım

@rosense nın, paylaştığı genel takasla @Can Emrah Yılmaz ın paylaştığı genel/taşınan/kümülatif takas arasında rakam farklarının olmasının nedeni, başlangıç tarihlerini farklı almalarındandır, @rosense 02 Ekim, @Can Emrah Yılmaz ise 1 Eylül ü başlangıç almışlar, fark ettiyseniz bende sadece VİOP30 günlük takası paylaşıyorum, diğerini paylaşmamamın nedeni kafa karışıklığı yapmamaktır! Örneğin İs Yatırımın short pozisyonu birisinde 8.500, diğerinde 2000 civarı görülmektedir!

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Hee yağdı . Ama ne yağdı bizim memlekete.
    Hatırladın mı burayı ALPER ?
    https://www.trthaber.com/haber/turki...di-813966.html

Saygılar
    Çok geçmiş olsun abi.
    Amma sıcaktı beaaaa

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hadi laayn ordan, siz zaten suyuniçine girmiştiniz, sen Ayasofya abiye dert yanıyodun bu niye yükselmiyor deye, orda imdadınıza yetiştim sizi sudan çıkarttım, o esnada dalgıç kıyafetinizi giymediniz ben napim
    Dayucuğum yabcak bişii yok suya giren ıslanır.
    hisse alman suya batarsınız
    Bıktıydık memedabinin vob yapman batarsınız lafına,
    Ne hissesi dayu. Dön gömlek vobda aselsan oldum. Verdikçe aldım. Aldıkça verdi mkduğum. Bakacaaaaaz. Duran gaya kimmiş görecekler

Sayfa 844/1008 İlkİlk ... 344744794834842843844845846854894944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •