Sayfa 1735/2200 İlkİlk ... 735123516351685172517331734173517361737174517851835 ... SonSon
Arama sonucu : 17593 madde; 13,873 - 13,880 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1.  Alıntı Originally Posted by ayvagobeknuri Yazıyı Oku
    İşte bir önceki twette, Böll vakfının mesajını görünce, yapilmasi gereken, kalabalik bir grupla, Ayazpaşa'daki Alman Konsolosluğunun önüne gitmek ve oraya Necip Hablemitoğlu'nun heykelini dikmektir.
    KRT TV
    @krtkulturtv
    ·
    6d
    Hablemitoğlu'nun aile avukatı: Ciddi kaygılar içindeyiz
    Hemen 6 dakika sonra Hablemitoglu haberi servis edildi. Istihbarat çalisiyor. Hemen gördüler vallahi.
    @erefefik

2. https://twitter.com/serdaremsc/statu...44345332220230

Serdar
    @serdaremsc
    balık derisi bandajı yanık tedavisinde yeni bir umut getiriyor.
    Bu, modern bilim ile kadim bilgeliği birleştirmede ileriye doğru atılmış büyük bir adımdır ve inşallah devamı gelir.
    test'ler son derece başarılı olmuş,tertemiz,kimyasalsız,yan etkisiz bir tedavi yöntemi,tebrikler👍
    Linkte video var.
    @erefefik

3. El cezire : İsrailin Yasaklı NAPALM bombası kullandığı iddia ediliyor.Abd nin Vietnamlılara Karşı kullanmış oldukları ölümcül Napalm bombası patladiktan sonra düştüğü yerde geniş alanı yakarak zarar veriyor.
    Bakınız, bir önceki haberden sonra nasıl haber geliyor. Timeline'da arka arkaya geliyor bu haberler.
    Son düzenleme : ayvagobeknuri; 02-12-2023 saat: 11:12.
    @erefefik

4. https://twitter.com/FethiAslan1453/s...91488625099249

Sokaklarda insanları parçalayan bir hayvan "burası voleybol sahası ısırmayayım" der mi ?

İzmir Ege Üniversitesi mezuniyet töreni 12 kişi ısırıldı.
    Köpek lan bunlar mezun oluyor ısırmak ayıp olur dememiş !

Bu CEHALET bu millete hakarettir.
    #KöpekleriToplayın
    Linkte video var.
    @erefefik

5. T.C. Millî Savunma Bakanlığı
    @tcsavunma
    Tek amaçları bölgeyi kana bulamak olan PKK/YPG’li teröristlere hak ettikleri gibi müdahale etmeye devam ediyoruz!

Fırat Kalkanı bölgesine saldırı hazırlığında olan 6 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.

Teröristler kazdıkları hendeklere gömülmekten kurtulamayacak!

#MillîSavunmaBakanlığı
    Tel Rıfat..."Tsk, Tel Rıfat'ı vuruyor" deniliyorsa, Tsk hem Abd'yi, hem Rusya'yı, hem de Suriye'yi vuruyor demektir. Pyd zurnanin son deliği...
    @erefefik

6. Altuğ Özaslan
    @altugozaslan
    ·
    18s
    BNP Paribas - "Turkey: Disinflation without sacrificing growth in 2024" raporu geldi.

Politika faizi Ocak sonunda %45 bekleniyor.

2024 sonunda %35 enf, %30 politika faizi ve %3.5 büyüme bekleniyor.

USDTRY ise 36,1 bekleniyor.
    @erefefik

7. https://twitter.com/elonmusk/status/1720720258095341916

Linkte video var. Elon yakında mesihi endirecek.

Holy shit thats so cool! Please Elon, get humanity off of this planet. Theres too much in the expanse to experince, that humanity cannot just stay here and die on this pathetic rock we call Earth.
    @erefefik

8. Ahmet Rasim Küçükusta
    @drahmetrasim
    Türkiye’ ye gelmeye tenezzül etmeyen Uğur Şahin ve Özlem Türeci’ nin ayağına kadar giderek ödül veren Aydın Doğan Vakfı ile törene katılan büyük gazeteci tayfası Teksas Başsavcısı' nın Pfizer' e karşı açtığı dava için ne diyor acaba?
    @ismailsaymaz

@ZeyrekIsak

@MuratYetkin2

@dogansenturk

@elifcakirr

@Nagehanalci

@ErginSedat1

@OzlemGurses

@takyol96

@fikret_bila

@ozkok_ertugrul

Bilgi:
    @gurkanhacir

https://ahmetrasimkucukusta.com/2023/12/02/yaz
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    Gerçek hikaye

Vakfın yönetim kurulundaki bir arkadaşım beni aradı. Dedi ki ya Mehmet Ceyhan'a ya bu biontekçilere vereceğiz ödülü! Sence hangisi?
    Bana verin dedim. Bunlardan birisine verirseniz hem utanırsınız hem de ödülü geri almanız gerekebilir. Şaka yapmıyorum hatta fırsatım oldu 2020 yılında bizzat Aydın Doğan beyin kendisine anlattım durumu.
    Ben ne isterdim? Çocuklara eğitim bursu. Ne isteyeceğim başka?
    Hayatta en kıymetli şey onlar.
    Doç. Dr. Ferhat Arslan
    @Ferhatarslandr
    ·
    56d
    Hikayenin kalanı;
    Yönetim kurulu toplantısında arkadaşıma bu senin bahsettiğin hekim gibilerin diplomasını ellerinden almak lazım demiş büyük bir üstad.
    Ya karşıt fikri hep anlarım da bu diploma yakma merasimine ne kadar meraklıyız.
    @erefefik

Sayfa 1735/2200 İlkİlk ... 735123516351685172517331734173517361737174517851835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •