Sayfa 1744/2317 İlkİlk ... 7441244164416941734174217431744174517461754179418442244 ... SonSon
Arama sonucu : 18536 madde; 13,945 - 13,952 arası.

Konu: Nuri ile Ayva Tatlısı: Dikkat çiğ yemeyiniz!

1. "Rus liberalizmi eşyanın düzenine değil, eşyanın kendisine, onun özüne saldırır; başka bir deyişle Rusya'nın düzenine değil, Rusya'nın kendisine yönelmiş bir saldırıdır bu"

"Başka bir deyişle Rus liberali bugün, Rus-olmayan bir liberaldir".

#Dostoyevski
    #Budala
    @erefefik

2. SULTAN TARLACI 🦋
    @TarlaciSultan
    ·
    28d
    Bugün Ömer Hayyam'ın Ölüm yıldönümü.

‘Ey Allahım! Sen bilirsin, ben kapasitemin yettiği kadar seni algılarım. Bağışla beni, çünkü benim seni tanımışlığım sana aracımdır’ dedi ve öldü.

Öldüğünde tarih, 4 Aralık 1131’i gösteriyordu.
    @erefefik

3. https://twitter.com/RawFootage9/stat...30836572913916

PeaceForPalestine
    @RawFootage9
    🇮🇱🇵🇸The joy of those celebrating was short-lived as the Palestinian flag was lowered, but the response came, turning their surroundings into rubble—an unbelievable scene.
    Linkte video var. Böyle çok video var. İsrail'in kayiplari çok fazla.
    İsrail kara harekatı yapacağını açıkladığında şöyle yazmistim:

Bir Müslüman şehrine girip, işgal edeceksin, katliam yapacaksin ha? Gel bakalım Yahudi...

Israil yenilmezmiş de, Yahudiler 300 Nobel almislar da abidik gubidik. Masal bunlar.
    Simdi gerceklerle yuzlesme zamanı.
    Gercek şu, ben bunu senelerdir yaziyorum: Israil zavalli, maşa bir devlettir. Yahudiler ise köledirler. Filistin direnişi destan yaziyor:

@erefefik

4. Thomas Hon Wing Polin
    @thonwingp
    “We remain fully able to project power... and to direct resources to multiple theaters.

“The United States is the most powerful country on Earth. We can walk and chew gum at the same time.”

-- Lloyd “Raytheon” Austin, chief sales agent, US MIC
    @erefefik

5. İsrailli Teğmen Yeshua Marachim, geçen ay çatışmalardan kaçtıktan ve kendi deyimiyle savaşmayı reddettikten sonra komutanlığının kendisini bir takviye taburuyla Gazze Şeridi'ndeki Beit Lahia'ya göndermekte ısrar etmesi üzerine intihar etti.
    Bünyamin de İsrail yenilmez sanıyordu. Bir de Savunma Bakanlari var, su katilmamiş oropu çocuğu. Gebereceksiniz de nasıl gebereceksiniz?
    En uygunu kazığa vurmak.
    @erefefik

6. İstanbul Finans Merkezi (Ataşehir) inşaat projesi için İstanbul ve Ankara'daki kamu personeli taşınmak zorunda bırakıldı. Ankara'daki BDDK personeline; 400 kişi için aylık 45 bin TL maaş farkı verilecek.
    ÖMER ÇAY
    @Dromercay
    ·
    9s
    İstanbul'a atanan öğretmenin, polisin, askeri personelin başı kel mi?

Madem hayat pahalılığı kabul ediliyor bu insanlara da fark ödeyin.
    Emekliler, asgari ücretliler ne olacak? ))))))
    400 kisiden biri olsam, anayasaya aykiri oldugu için bu parayi almayi reddederdim.
    Gençler hep böyle davranin, sakin ufacik bir menfaat icin haktan, adaletten ayrilmayin. Hepiniz izleniyorsunuz, geleceginiz, hatta hayatta kalip kalmayacaginiz
    bugunku davranislariniza bagli. Aristokratlar gibi olunuz.
    @erefefik

7. Deprem olmuş. Korkutacaklar yine. Korkmayiniz. Istanbul korunaklidir. İstanbul'un çok guclu koruyuculari var. Istanbul'a dogal afetler zarar veremez. Fakat gida sikintisi olabilir. Avrupa yakasinda su sikintisi olabilir, isgal durumunda gecerli bu. Avrupa yakasi isgal edilebilir, Anadolu yakasi isgal edilemez.
    @erefefik

8. Mustafa Sönmez
    @mustfsnmz
    TÜİK, Kasım TÜFE'yi %3.3 açıkladı, yllığı %62'ye yakın.
    @erefefik

Sayfa 1744/2317 İlkİlk ... 7441244164416941734174217431744174517461754179418442244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •