Tonla zarar yazan Bsöke tavan olmuş ama tonla kar yazan Bucim sürünüyor, böyle saçmalıklar olmamalı ama oluyor maalesef.
Tonla zarar yazan Bsöke tavan olmuş ama tonla kar yazan Bucim sürünüyor, böyle saçmalıklar olmamalı ama oluyor maalesef.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
buçim sen ne biçim hisesin bu kadar köpekliğe gerek yok insanlar yatırım yapiyor siz insanları donsuz bırakıyorsunuz siz soyguncumusunuz bu enflasyonda burdamı kalır herşey on misli oldu yatırımcıların parasını *** etmeye değermi sonuçta herkes toprak olacak bir gözün diğer göze faydası olmayacak insanları soyarak miras bırakacan bıraktığın mirasçılarda size köfür edecek köpek niye daha çok para mal bırakmadı diyecek toprak olan soyguncuda çaldıkların hesabını verecek BUÇİM ytd
oyuncular kızmaya başladığına göre yükseliş yakındır![]()
Bugün sağlam birilerinden duyduğuma göre; son 2 yılda, patron büyük yatırımcılardan toplam da 3 kişiye 60 milyona yakın lot kaptırmış. Sanırım onları dökmeden şuradan şuraya gitmeyeceken kötüsü ise yatırımcılar sağlam ve gizli hesaplarmış. Bakalım inatlaşma ne kadar sürecek?
Çimentolar içinde belki de en ucuzu.Patron kalitesi burda çıkıyor işte.
Fakat mızrak da çuvala sığmıyor.ytd
Mal kaptırma falan hikaye, hadi Bucim mal kaptırmış gitmiyor peki Cemts neden sektör ve endeksin bu kadar gerisinde, bu grubun hisselerinden memnun olan, şu kadar kazandım diyen birisini gören duyan var mı, aç gözlülük ve vicdansızlıktan başka bir şey değil.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri