ya yemin ederim oyunu kuran muthis oynuyor sizin beyin damarlarınıza kdr biliyor adamlar beyninizi nabzınızı herseyinizi okuyorlar tek tek lot sayıyorlar biz ise sadece oyunu oynayan figuran ...
Bu yüzden zaten günlük işlem yaparak ne paranı ne de uzun vade akıl sağlığını koruyabilirsin..
Kararını verip ya yukarı yada aşağı pozisyonunu ayarlayıp arkana yaslanacaksın..
Kar-zarar kardeştir.
Doğru öngören kazanacak gene...
şu an hiç olmadıgı kdr full zararla borsa defterini kapatasım var o kdr yılgınım !!! yahu mayıs ayında kayıncolardan aldıgım dolarları bir kenara attım borsaya girerim diye elim gitmedi bozdurmaya orda bile pasif gelir olmus allahtan borsaya girmedim baya param giderdi yani altın dolar yerinde saysada en azından zarar etmiyorsun !!! onu bırakın 2 sene önce aldıgım coinler bile dolar bazlı nerdeyse kar edecek ama eregli gibi hisseler her türlü zarar BORSA PİŞMANLIKTIR !!!
şu an hiç olmadıgı kdr full zararla borsa defterini kapatasım var o kdr yılgınım !!! yahu mayıs ayında kayıncolardan aldıgım dolarları bir kenara attım borsaya girerim diye elim gitmedi bozdurmaya orda bile pasif gelir olmus allahtan borsaya girmedim baya param giderdi yani altın dolar yerinde saysada en azından zarar etmiyorsun !!! onu bırakın 2 sene önce aldıgım coinler bile dolar bazlı nerdeyse kar edecek ama eregli gibi hisseler her türlü zarar BORSA PİŞMANLIKTIR !!!
dün sabah sorduğunda banka alsan zararı en az %5 indirmiştin
Yer İmleri