Sayfa 20/1005 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 153 - 160 arası.

Konu: Viop LVll

Agır vasıtalar için pratik bilgiler.!!!

https://twitter.com/1gawur/status/17...187793784?s=12

Karşıdan Kara Tren geliyor.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    astor,taten,kontr,enery falan filan ne kadar sahtekar firma varsa gömdüler..
    Abi serbest piyasa ekonomisi.!!
    Seçici dikkatli olmakta fayda var.!!
    Bol kazançlar.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Alıcı tarafında gene Ak,Hsbc,Teb var.
    Satıcı taraftaki Bofa akşam alışa dönerse 8000 üstü kapatır gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Alıcı tarafında gene Ak,Hsbc,Teb var.
    Satıcı taraftaki Bofa akşam alışa dönerse 8000 üstü kapatır gibi.
    Bu pasta kaç gündür böyle aynı pastanenin ürünlerimi sence emre yoksa vop tarafı ile hedge edilip malmı toplanıyor ne diyorsun
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu pasta kaç gündür böyle aynı pastanenin ürünlerimi sence emre yoksa vop tarafı ile hedge edilip malmı toplanıyor ne diyorsun
    Yabancıyı gören bir kesim mal çıkıyor gibi de duruyor. Bıyıklı mıyıklı ama bir şekilde dışarıdan para geliyor.

Ama ben düz bakınca mal toplandığını düşünüyorum...Bence kısa bir ralli yapacaklar...

6. şu an hiç olmadıgı kdr full zararla borsa defterini kapatasım var o kdr yılgınım !!! yahu mayıs ayında kayıncolardan aldıgım dolarları bir kenara attım borsaya girerim diye elim gitmedi bozdurmaya orda bile pasif gelir olmus allahtan borsaya girmedim baya param giderdi yani altın dolar yerinde saysada en azından zarar etmiyorsun !!! onu bırakın 2 sene önce aldıgım coinler bile dolar bazlı nerdeyse kar edecek ama eregli gibi hisseler her türlü zarar BORSA PİŞMANLIKTIR !!!
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bosporus gelmiş,
    Hamdım Piştim Yandım

8. ya yemin ederim oyunu kuran muthis oynuyor sizin beyin damarlarınıza kdr biliyor adamlar beyninizi nabzınızı herseyinizi okuyorlar tek tek lot sayıyorlar biz ise sadece oyunu oynayan figuran ...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 20/1005 İlkİlk ... 1018192021223070120520 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •