Sayfa 524/662 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon
Arama sonucu : 5290 madde; 4,185 - 4,192 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Ben teknede keyif çatarken buradakiler demek ki iyice köpürtmüşler. İşholding gazına bir de buradakilerin muhtemelen al emrine dönüşen algı gazı da eklenmiş ve böylece çift dikiş olmuş.
    Yok yaniliyorsun. Denmeyen sey, edilmeyen hakaret kalmadi bankaya bankalar giderken gitmeyince. Anekdotlar haricinde, baskalarinin aldigi sattigi yaptigi ile ugrasanlar kucuk insanlardir, hicbir zaman bilgi dagarcigina katkida bulunmazlar, onla ugrasmalarinin sebebi de bilgisizliktendir zaten. Hicbir zaman da ilgimi cekmediler. Birisi gelmis "ogrendin de ne oldu" diyordu baska bir topikte.

Omaha Iblisi cevaplamis: "According to Buffett, the best investment one can make is in oneself."

666 kardeşim, ben şunu merak ediyorum: Temettü getirisi yıllık net garanti %50 ye yaklaşmış olan para piyasası fonları vs gibi risksiz yatırım enstrümanları varken bundan çok daha düşük temettü getirisi sunan riskli yatırım enstrümanları daha ne kadar bu şartlara dayanabilir acaba?
    Aradaki ataklari yakalayabilirsen ancak o zaman iste. Yoksa dusmesini birak, yataya sardiginda zarar yaziyorsun. Taban yedim bir tane bugun at hirsizligimda. Keske planladigim gibi bankalara soksaymisim kotami.

3.  Alıntı Originally Posted by INVENTOR Yazıyı Oku
    Yelkenli, yelkenli..
    Kaybediyoruz, kazanıyoruz, okuyoruz, yazıyoruz. Yazarken kavga etmiyoruz.. değil mi? Nitelikli bir topik.
    Hadi şu İSCTR'lerinden ciddi bir kar yaz da sana teknemi 300.000 Euro'ya satayım. Sana %15 iskontolu vereceğim piyasa fiyatından ve hiç pişman olmayacaksın aldığına. Ben de bir üst modele geçerim, sonra da beraber Rodos'a veya Midilli'ye 5 çayı içmeye gideriz.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

4.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Yok yaniliyorsun. Denmeyen sey, edilmeyen hakaret kalmadi bankaya bankalar giderken gitmeyince. Anekdotlar haricinde, baskalarinin aldigi sattigi yaptigi ile ugrasanlar kucuk insanlardir, hicbir zaman bilgi dagarcigina katkida bulunmazlar, onla ugrasmalarinin sebebi de bilgisizliktendir zaten. Hicbir zaman da ilgimi cekmediler. Birisi gelmis "ogrendin de ne oldu" diyordu baska bir topikte.

Omaha Iblisi cevaplamis: "According to Buffett, the best investment one can make is in oneself."
    Charlie Munger da gitti ya. Buffett ile bunun her yıl yayınladığı tutanakları okumak bir zevkti. Bende son 50 yılınkiler var arşivimde.
    3 Eylül 2025 de PPF den (%100 nakitten) çıkıp 29.30 dan YKBNK aldım. Tek kağıt, portföyün tamamı YKBNK.

Hadi şu İSCTR'lerinden ciddi bir kar yaz da sana teknemi 300.000 Euro'ya satayım. Sana %15 iskontolu vereceğim piyasa fiyatından ve hiç pişman olmayacaksın aldığına. Ben de bir üst modele geçerim, sonra da beraber Rodos'a veya Midilli'ye 5 çayı içmeye gideriz.
    Anlaştık bu arada %5 değer kazanmış son 20 günde euro bazında.. Satmasan mı? YTD

6.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Aradaki ataklari yakalayabilirsen ancak o zaman iste. Yoksa dusmesini birak, yataya sardiginda zarar yaziyorsun. Taban yedim bir tane bugun at hirsizligimda. Keske planladigim gibi bankalara soksaymisim kotami.
    İşte tüm espri burada. Aldığın hisse her ay %4 çıkacak ki risksiz enstrüman ile kafa kafaya gelebilesin.

7. PGSUS yakın takibimde. Henüz sırası gelmedi ama, çünkü felaket bir düşüş trendinde sürünmeye devam ediyor. Bu düşüş nerede sonlanacak diye kafa yoruyorum.

8. EREGL resmen yerel / küresel resesyonu satın alıyor. Bugün %3 düştü, tarihi nominal zirvesinin de çok altında. Resesyonu satın alma olayı genele yayılırsa acaba ne olur diye de düşünüyorum.

Sayfa 524/662 İlkİlk ... 24424474514522523524525526534574624 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •