yazdığım gibi HSBC nin alımları devam..62.10 dan döndük. Yerli fonların yoğun satışı sonrası endeks eksi iken 69 kapattık..Yabancı alımların devamını bekliyorum..
yazdığım gibi HSBC nin alımları devam..62.10 dan döndük. Yerli fonların yoğun satışı sonrası endeks eksi iken 69 kapattık..Yabancı alımların devamını bekliyorum..
Dün sadece endeks etkisiyle düştük.. Endekse gelen eksiler robotları aşağı yönde tetikledi..HSBC yine 1.3 milyon lot mal çekti..Hisse alıcılı olmasına rağmen endeks etkisyle çok düşünce kapanışa doğru ancak toparlayabildi.. Gün içi açıkçılarda bu arada primli olduğunu düşündükleri Garantiye çullandılar..seans sonu karanlık odada açıklarını yüksekten 59.40 dan kapatabildiler..Bugün 60 üstü kapanış bekliyorum ..
55 lerdeki duruma benziyor şimdilik.55 üzeri dayak vardı şimdi 60 üzeri dayak var şimdilik.dün gün içi 153 gören çiti 150 kapamıştı oradan doçeye geçti mallar. doçe 101 oldu anlık. çiti 149 anlık.birşeyler dönüyor ya bakalım.bu ay sürpriz bir not artışı gelir mi acep?ne deyon a recep?![]()
15 aralık ta Moody's in not değerlemesi var. Oda artırısa bankalara bir alım dalgası gelebilir ..Bu arada 60 ın üstünde kalsak iyi idi. İspanyol bizi hayal kırklığına uğrattı..
Endekse gelen baskılar bizide tekrar şağılara çekti.. Bu düzeltmeler sağlıklımı göreceğiz.. HSBC nerdesin ??
Garanti üçgen formasyonunu yukarı kırmış kaynak İş cep ytd.
Şuan için işler yolunda garanti bankasında yükseliş trendi devam ytd.
Yer İmleri