Sayfa 186/419 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon
Arama sonucu : 3352 madde; 1,481 - 1,488 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

Borç çok faiz yüksek.. çileye devam... inşallah bizim de ciceklerimiz açar bir gün... ytd
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

2. döndüremiyorlar artık her sene bedelli ihraç bonosu faizler bu noktalardayken kaçtan borçlanacaklar. şirkete güven sıfır ky bile güvenmiyor

3.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    döndüremiyorlar artık her sene bedelli ihraç bonosu faizler bu noktalardayken kaçtan borçlanacaklar. şirkete güven sıfır ky bile güvenmiyor
    İyi güzelde daha bugün deniz yatırım 37tl den 41tl ye hedef fiyatını revize etti..Philip kapital hedef fiyatı 51 tl bunları yokmu sayacağız…MGROS ta zamanında borç batağındaydı şimdi ne olduğu hissenin geldiği nokta belli…karelde elbette düzelecek

4.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    İyi güzelde daha bugün deniz yatırım 37tl den 41tl ye hedef fiyatını revize etti..Philip kapital hedef fiyatı 51 tl bunları yokmu sayacağız…MGROS ta zamanında borç batağındaydı şimdi ne olduğu hissenin geldiği nokta belli…karelde elbette düzelecek
    Sayın marin iş yatırım ve bir kaç aracı kurumda fiyat pahalı diyor şirket analizlerinde ayrıca migrosla Karel bir değil

5.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    Sayın marin iş yatırım ve bir kaç aracı kurumda fiyat pahalı diyor şirket analizlerinde ayrıca migrosla Karel bir değil
    Ben mgrosla karel aynıdır demiyorum borç batağındaki mgros nasıl 15telelerden 370 tl lelere geldiyse karelde bu durumu aşacaktır bunda hiç bir kuşkum yok…benim tahminim bu yılın sonunda bu finans kırizinden kurtarılacaktır…ama hisse satarak ama yeni halka arzlla bu işi çözecektir….

6.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Ben mgrosla karel aynıdır demiyorum borç batağındaki mgros nasıl 15telelerden 370 tl lelere geldiyse karelde bu durumu aşacaktır bunda hiç bir kuşkum yok…benim tahminim bu yılın sonunda bu finans kırizinden kurtarılacaktır…ama hisse satarak ama yeni halka arzlla bu işi çözecektir….
    size katılmakla beraber bu işin kısa vadede olacak iş değil ama bunu aşarken yatırımcısını bu kadar ezmemesi lazım yılbaşından bu tarafa getiri -%10 para bu enflasyonist ortamda para pul olduktan sonra hiç bira nlamı yok madem kötü sat diyeceksiniz bir yıldır kareldeyim para zaten yeterince eridi nasıl satılacak karele inanıp güvenmeseydim parayı gidip vadeli yapsaydım bile para kendini korumuştu diğer emtialar ve gözümüzün önünde 10 kat 20 kat yapan senetlerden bahsetmiyorum bile çakıldık kaldık

7.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    size katılmakla beraber bu işin kısa vadede olacak iş değil ama bunu aşarken yatırımcısını bu kadar ezmemesi lazım yılbaşından bu tarafa getiri -%10 para bu enflasyonist ortamda para pul olduktan sonra hiç bira nlamı yok madem kötü sat diyeceksiniz bir yıldır kareldeyim para zaten yeterince eridi nasıl satılacak karele inanıp güvenmeseydim parayı gidip vadeli yapsaydım bile para kendini korumuştu diğer emtialar ve gözümüzün önünde 10 kat 20 kat yapan senetlerden bahsetmiyorum bile çakıldık kaldık
    Ben size katılıyorum şirketin faliyetlerini yaptığı işleri büyümesini ürettiği ürünleri yapmış olduğu yurt dışı satışlarını beğeniyorum…yönetim ise rezalet hele doğana geçtikten sonra kap atmakta iyice cimrileştiler…doholo şirketlerini almamaya yemin etmiştim dezavantajım doholdan önce elimde bulunması ben bu şirketin bir bedelsizine bir bedellisine katıldım onay bekleyen bedellisinede mecburen katılacağım artık öncekilerine severek katılmıştım…iyice zıvanadan çıktı bu ********ler ilk fırsatta bu hisseden ayrılacağım 2020 yılın mayıs ayından bugüne kadar elimde

8.  Alıntı Originally Posted by Marin Yazıyı Oku
    Sayın Marin, Karel deki yüksek borç ve yüksek finansman gideri sarmalının yıllık bilanço ile belirgin bir şekilde kırıldığını ve borçların kontrol altına alınmaya başladığını göreceğimizi düşünüyorum, 2024 yılı Karel için çok şeye gebe, Karel in elinde borçların tamamen kontrol altına alınmasını sağlayacak güçlü silahlar var, henüz hiç konuşulmayan Karel in ikincil halka arzı veya daha çok tercih edeceğim Daichi'nin halka arzı yapılırsa ortada herhangi bir finansman sorunu kalmaz, ben çok büyük ihtimalle bunlardan birinin yapılacağını düşünüyorum, Karel yatırımcıları olarak 2023 bizim için kayıp bir yıl oldu ama dediğim gibi 2024 yılının çok önemli ve güzel gelişmelere gebe olduğunu düşünüyorum.

Sayfa 186/419 İlkİlk ... 86136176184185186187188196236286 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •