E sen genelkurmay baþkaný olarak orduya sahip çýkmazsan orduya soru çalarak sahte raporlarla saðlýk kurullarýnda vatan evlatlarýný eleyerek kendi yandaþlarýný dolduran fetöcü vatan hainlerine ses çýkarmazsan o örgütün savcýlarý hakimleri de gelir seni tutuklar.Ben o genelkurmay baþkanýný makbul bir adam olarak görmüyorum.Ýþini doðru yapmamýþ,yapsaydý ordu bu kadar ele geçirilemezdi.
3 kuvvet komutaný zaten emekliye ayrýlacaktý onlarýn istifasý o kadar önemli deðil ama ýþýk koþaner 3 yýllýðýna genelkurmay baþkanlýðýna getirilmiþti ,eðer istifa etmeseydi ýþýk koþaner 2 yýl daha genelkurmay baþkaný idi,o makamý reddeden biri çok da sýk rastlanmaz.Dirayetli askerler vardý,bence doðan güreþ ve yargýlanan paþamýz onlardan deðil.Ordu içindeki fetö yapýlanmasýnýn farkýndaysan engel olacaktýn veya istifa edecektin,farkýnda deðilsen zaten o makamda oturmaman lazým.
O iþler öyle olmadý. Doðal olarak sizin ( vatandaþýn ) bilmediðiniz çok þey var. Ben kiþinin kendinden ziyade makama yapýlan operasyonu kast ediyorum. Yoksa askeri þuralarda ordudan atýlmasý istenen personelle ilgili siyasiyelerin yaptýðý kavgalarý unutmadýk. Sonuçta ordu denen kurum da siyasetin emrindedir. Sonradan Fetö denen o zamanlar baþ tacý olan meczuplara dokunan yanýyordu.
Devlet olmak , kurumsal olmak çok özen ister. Yoksa hiç bir kurumu baþýndaki kiþi koruyamaz. Güçler ayrýlýðý bu nedenle bazýlarý için çok tehlikelidir. Güçler birliðini yani tek merkezden yönetimi isterler.
Yer Ýmleri