Sayfa 113/475 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
Arama sonucu : 3795 madde; 897 - 904 arası.

Konu: ALARK - Alarko Holding A.Ş.

1. ALARK VS TUPRS.jpg

26.09.2023 tarihinden itibaren ALARK vs TUPRS grafiği yukarıda. Aradaki fark %65. Hikayesi ise aşağıda.

20.09.2023 tarihinde Alaton kardeşlerce satılan 12.289.370 lotun tahtada belirmesi ve ertesi gün gelen kap bildirimi.

22.09.2023 tarihinde Citibank takasında beliren 11.11 milyon lot Alarko hissesi.

13.10.2023 tarihinde Alhan Holding 2.175 milyon lot hisse dönüşüm kapı.

13.11.2023 tarihinde Dalia Garih 4.35 milyon lot hisse dönüşüm kapı.

22.09.2023 ila 17.11.2023 tarihleri arasında Citibank tarafından satılan 10.3 milyon lot Alarko hissesi.

Tüm bunlar yaşanırken

Özgür Kalyoncu: Hisse satmak patronların kendi insiyatifi. Zaten halka açıklık oranı %40 a çıkana kadar satın diyen benim. CART CURT Bunları söyleyen kişi aynı zamanda şirketin kurumsal iletişim direktörü. Ders kitaplarına girecek bir iletişim örneği.

Dali Garih: Satacağım milyon lotlar ile değerin daha geniş kitlelere yayılması sağlanacaktır. Bu süreçte hisse %50 değer kaybedebilir ama büyük resme bakın. VART VURT

Alaton Kardeşler: Kredi borcumuz var. 60 milyon dolar sanıyorduk. 53 lük zaten sattık. Hazır hızımızı almışken bi 35 milyon dolarlık daha satalım dedik. ZART ZURT

Devamke

2.  Alıntı Originally Posted by shichinin Yazıyı Oku
    ALARK VS TUPRS.jpg

26.09.2023 tarihinden itibaren ALARK vs TUPRS grafiği yukarıda. Aradaki fark %65. Hikayesi ise aşağıda.

20.09.2023 tarihinde Alaton kardeşlerce satılan 12.289.370 lotun tahtada belirmesi ve ertesi gün gelen kap bildirimi.

22.09.2023 tarihinde Citibank takasında beliren 11.11 milyon lot Alarko hissesi.

13.10.2023 tarihinde Alhan Holding 2.175 milyon lot hisse dönüşüm kapı.

13.11.2023 tarihinde Dalia Garih 4.35 milyon lot hisse dönüşüm kapı.

22.09.2023 ila 17.11.2023 tarihleri arasında Citibank tarafından satılan 10.3 milyon lot Alarko hissesi.

Tüm bunlar yaşanırken

Özgür Kalyoncu: Hisse satmak patronların kendi insiyatifi. Zaten halka açıklık oranı %40 a çıkana kadar satın diyen benim. CART CURT Bunları söyleyen kişi aynı zamanda şirketin kurumsal iletişim direktörü. Ders kitaplarına girecek bir iletişim örneği.

Dali Garih: Satacağım milyon lotlar ile değerin daha geniş kitlelere yayılması sağlanacaktır. Bu süreçte hisse %50 değer kaybedebilir ama büyük resme bakın. VART VURT

Alaton Kardeşler: Kredi borcumuz var. 60 milyon dolar sanıyorduk. 53 lük zaten sattık. Hazır hızımızı almışken bi 35 milyon dolarlık daha satalım dedik. ZART ZURT

Devamke
    Nefis çalışma. Elinize sağlık.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
    bütün olumsuz haberler bitse de endeks takar bu defa... batıda veya ABD de endexler noel rallisine girdiler. bizimkisi hadi noeli kutlamaz bayram rallisi veremez mi ...
    sosyal medya i... leri sapkınları mı demeliydik, son hızla ALARKa giydirirken gerçekten tutar olup olmadığını bilmeden sürekli niçin kötüler bir insan belki de mahluk diyelim ola ki insanlık sıfatlarını kaybetmiştir...
    Sandıklıda arazi fiyatlarını bilmiyorum ama ona yakın yerlerde arazi fiyatları uçuk durumda... neredeyse ALARKın aldığı sera fiyatlarına çıplak araziler satmaya çalışıyor sevgili halkımız... bu fiyatlardan değişim duymasam da artık fiyatlar geri gelmeyecek... YEOTEK kuş uçmaz kervan geçmez bazı kıraç yerlerde geçen yıl metrekaresi 30 liradan güneş paneli yapmak için yer aldı. o döenemde yuh dedim ama şimdi bu fiyatlar bir şekilde 2-3 misli olmuş. alan var mı varmış... alan salak mı bilmem ama piyasanın her yerinde anomali var... işte ALARKın bu aldığı seralar ve sera yapılabilecek tarlalar bu mahlukata göre holdingin içini boşaltmakmış. doğrudur RİVA, Tuzla, Antalya, Maslak vs de yer alan araziler holdingin içini boşaltmış 5 para etmez yerler...kendi adıma Holdingin sadece arazileri bugünkü özvarlıklarından yüksek fiyatlanabilir diye düşünüyorum.
    şirket borçsuz, nakit zengini, özkaynaklarından yatırım yapıyor birileri sürekli şirketi kötülüyor. sadece şirketi kötüleyen hesaplar açılmış. bu durum normalde olsa gülüp geçilecek bir durum ama 24 saat şirket hakkında olumsuz değerlendirmelerin arttığı bir zamanlama bana çağdaş zamanlamaları hatırlatıyor...

sn FT 2 dün yatırım şirketi ile ilgili güzel bir eleştiri yaptı. doğru ise yani başka şekilde sermaye piyasalarına yatırım yapılabiliyor ise bu şirket fazlalıktır. ama şirketsiz olmuyor ise geç kalınmıştır diye düşünüyorum. ya da seçimden sonra müthiş bir karlılık da buradan gelebilir ( seçim sonrası her şey netleşeceği için ekonomik program nedeniyle en azından yabancı sermayenin ilgisi artacağı için alınan ya da alınacak blue chiplerin fiyatları uçabilir)....
    CENALdeki bakımlar ile ilgili problem fazlalaşmaya başladı. ikide bir patlak, çatlak ya da bir arıza... ve bu arızalar pek de kısa sürmüyor. bir kaç gündür devam eden arıza bugün 13 itibariyle bitecekmiş piyasa mesaj sistemine gönderilen bilgide ama bakalım... asli iş önemli ve bir şekilde yetersizlik var ise giderilmeli...
    şirket büyük ortakları problemli... kimisi yatırımları eline yüzüne bulaştırır ve çözüm üretmeye çalıştığı her durum biz küçük ortakların aleyhine olur ( mesela hisselere bir bankanın tedbiri hop gümmmm, hisseleri kurulan başka holdinge devir hop gümmmm, bir kısmını satalım hop gümmmm. olmadı daha satalım işletme sermayesi lazım hop gümmmm... diğeri halka açıklığı artıracakmış hop gümmmm...
    ablalarım abilerim gidin işinize. normal zamanlar olsa bu yaptıklarınızhazmedilebilir ama şimdi midemize oturuyor... zaten SPK kıldan tüyden her şeye arz izni vererek piyasayı vampir gibi emdirdi... normalde BİSTte yabancı da kalmadığı için olan parayı kuruttuğunuzda olan yatırımcılara oluyor ve bi daha tövbeeeee diye
    https://www.youtube.com/watch?v=YfGETWOypGA
    devam ettiriyor... yoksa hisse özvarlıkları bu rakamlarla bile üzerine 1 yıllık karı ile satın alınmış oluyor... yani şirketin FKsı 2-3 değil 1den az hale geliyor... bir zamanlar bazı yatırım ortaklıkları 50 kuruşa alındı ve aynı yıl 5 lira temettü vermişlerdi... iyi de bizde zaten para kalmadı şimdi Flamingolar gelecek ve 1 koyup 5 alacaklar biz de sermayeyi nasıl tükettik ah vah tövbe deyip duracağız...
    YTD

4. dediğimi zaman burda kızıldı diyenlere ama bu olayın çok net İsrail filistin ile ilgisi var bence hala.yoksada müthiş bir zamanlama oldu

Dünyada sadece bir tek para kazanma yolu vardır.
    Bir şey ucuzsa al pahalıysa sat gerisi hikayedir.

Borsada aldığın malın fiyatı değerine göre ciddi bir güvenlik marjı içeriyorsa düşerse arttır, çıkarsa tut.

Biz şimdiye kadar hiç geleceği gören insan tanımadık.
    Sadece aldığımız şirketlerin ederi ile fiyatını iyi mukayese ettik.
    W. BUFFET

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Dünyada sadece bir tek para kazanma yolu vardır.
    Bir şey ucuzsa al pahalıysa sat gerisi hikayedir.

Borsada aldığın malın fiyatı değerine göre ciddi bir güvenlik marjı içeriyorsa düşerse arttır, çıkarsa tut.

Biz şimdiye kadar hiç geleceği gören insan tanımadık.
    Sadece aldığımız şirketlerin ederi ile fiyatını iyi mukayese ettik.
    W. BUFFET
    olmadı sn 101 ...
    bizim ülkemizde uçacak kaçacak demek altını doldurmadan sallamak lazım. başka türlü kimse sizi dinlemez. eğer aksini söylerseniz insanların gözlerinde dolar işaretleri görmeye başlatırsanız sebep olmaz...
    bu futbolculara 40 günde dolar üzerinden % 30 kar payı veya faiz nabza göre şerbet veren gizli fon malum... milyon dolarlar havada...
    bir de ponzi mine varmış... o da uluslararası ihalelere giriyormuş. o da aylık % 30 falan veriyormuş... onda da milyon dolarlar... önce askerler sonra istanbulda sosyete...
    pardon ablacığım bu parayı kazandıracak bir asset var mı gerçekten... kumar oynasan bile ki öyle yapmış dengizbanklı ablam vioplarmış her şeyi... eskiden yatırım yani yatır diyorlardı. şimdi kaldıraçlı kaldır yatır tabii başları dönüyor ve yığılıp kalıyorlar

son halka arzlarda alış yapanlara söruyorum neden aldın abi tavan tavan gidiyor. doğru gidiyor ama neden bilmem... ışık ökte bir şey söyledi. x yatırımın ankara şubesi ile istanbul şubesi birbirleriyle trade ediyorlar dedi. doğru... dün de birisi coinler ile ilgili bir şey söyledi çok hoşuma gitti. bu coinlerin bir başlangıç değeri ya da minimum değeri yok. tek mantık daha yükseğine satmak demişti...
    ucuz neden ucuz? pahalı neden pahalı...
    ALARK sadece özvarlıklar şu anki değerin birkaç misli eder. hadi onlarınkini doğru kabul edelim buna rağmen bu özvarlığın üzeri 1 yıllık kar şirketi amorti ediyor... unuttu insanlar abi ALARK yükselmez neden bu yılki karı devam ettiremez basalım. eee devam ettiriyor hani yükselteceğidik... abi çok yükseldi. doğru yükseldi amaq bi sor bakalım neden yükseldi
    neyse zinhar yatırım tavsiyesi değildir....

7. tovbekar hocam,görüşlerinizi bize aktardığınız için teşekkür ederim. Ben bir şirkete ortak olmadan şirket hakkında okuma/araştırma yapamıyorum. Yanlış olduğunu bilsem de bu böyle. Alarko'nun yeni yatırımcılarındanım. " çağdaş zamanlamaları hatırlatıyor..." diye yazmışsınız,daha önceki paylaşımlarınızda da gördüm bunu. Bu Çağdaş kim olur?
    Biraz baktım da,son gelişmeler sonrası rahmetli İshak beyin yönetimi profesyonellere bırakma kararının ne kadar doğru olduğu ortaya çıkmış oluyor. Ortakların kendi bireysel yatırımlarındaki almış olduğu riskler,yanlış kararları,bir de alarko da söz sahibi olmuş olsalardı diye düşünmek gerek. Muhtemelen alarko hiç bu seviyelere gelemeyebilirmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ISPARTA K.
    Gönderi
    4,894
     Alıntı Originally Posted by Pejo Yazıyı Oku
    tovbekar hocam,görüşlerinizi bize aktardığınız için teşekkür ederim. Ben bir şirkete ortak olmadan şirket hakkında okuma/araştırma yapamıyorum. Yanlış olduğunu bilsem de bu böyle. Alarko'nun yeni yatırımcılarındanım. " çağdaş zamanlamaları hatırlatıyor..." diye yazmışsınız,daha önceki paylaşımlarınızda da gördüm bunu. Bu Çağdaş kim olur?
    Biraz baktım da,son gelişmeler sonrası rahmetli İshak beyin yönetimi profesyonellere bırakma kararının ne kadar doğru olduğu ortaya çıkmış oluyor. Ortakların kendi bireysel yatırımlarındaki almış olduğu riskler,yanlış kararları,bir de alarko da söz sahibi olmuş olsalardı diye düşünmek gerek. Muhtemelen alarko hiç bu seviyelere gelemeyebilirmiş.
    sn pejo
    çağdaş, borsa ankara sonradan bazı diğer nicklerle sürekli ALARK kötüleyen bir şey diyelim... onun yüzünden epey kimse forumda yazmaz olmuştu...

Sayfa 113/475 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •