kuşadası hayranı biri vardı tüm yatırımları emlakta idi, sanırım hepsini satıp mevduata geçti sesi sedası çıkmıyor.
kuşadası hayranı biri vardı tüm yatırımları emlakta idi, sanırım hepsini satıp mevduata geçti sesi sedası çıkmıyor.
NY belediyesini nasil basmadilar zamaninda hayret
Adam taksi plakasi sahibi 1.3 milyon dolar vermis plakaya buyuk ihtimal bankadan borcla
Sonra sabah bi uyaniyor uber yasallasti diye
Ama uber yapan arabalarin taksi plakasi yok
Dusunsene Istanbulda bunun oldugunu
Turkiyede ic savas cikar ic savas yikarlar Istanbulu
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Warren buffetin söylediklerinden ben şunu anlamıştım. Sizi süper zengin edecek hisseler yerine herkesin tercih ettiği normal ürünleri olan güçlü markaları tercih edin. Tıpkı herkesin pastaları süper dediği ama çay içmeye dünyanın parasını bayıldığı pastacılar gibi.
Dolayısıyla yatırım yaparken bu tarz şirketleri seçiyorum. Gayrimenkulde kuvvetle muhtemel bunun karşılığı insanların yaşamak istediği, dükkan açmak istediği mekanları uygun fiyata almak. Eğer faizin baskıladığı bu dönemde makul getiriye sahip gayrimenkul varsa aynı hisse mantığı ile alınabilir. Ben şansımı mevduat, hisse ikilisinden yana kullanacağım
Tesla için tavsiye verenler pahalı diyor. Bende katılırım. En son elon teslanın robotunu tanıttı. Başarılı olursa yeni bir pazar oluşacak. Yani 50 milyon araç satmanıza gerek kalmayacak.
inşaat maliyeti çok değil 3 seneye göre dolar bazında bile % 150-200 oranında artmış durumda...
kentsel dönüşüm olayına da hız verilecek...
acaba Çin'li mütahitler devreye sokulur mu...
malum şu an en uygun fiyatı Çinliler teklf edebilir gözüküyor...
vay vay ,daha neler göreceğiz?
Kiralar pahalı demişti Gaye Hanım ın villası ortaya çıktı 40 milyon TL
İstanbuldaki ev kiralarının yüksekliğinden yakınıp Annemin evine yerleştim demişti diyen Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkanın 2 yıl önce 1.3 milyon Euro ödeyip denize sıfır villa aldığı ortaya çıktı.
https://www.odatv4.com/guncel/kirala...n-tl-120017565
Peki Gaye Hanım aldığı bu gayrımenulu kaçtan kiraya vermeyiarzu eder ?
20 yıl hesabına göre 40 M/20/12=167.000 tl
nasıl olacak ?
hani kiralar pahallıydı ?
Kendisi de bir iyilik yapar da
acaba 50.000 Liraya falan kiraya vermeyi düşünür mü acaba ?
şu ÜÇ sene zarfında ,
Türkiye bir acayip yer olmuş
Artık ülkede her koyun kendi bacağından asılır mantığı var...
Gemisini yürüten kaptan...
Olan ücretli çalışan ve emeklilere oluyor... Onlar sürekli eziliyor enflasyon altında...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri