Sayfa 586/1005 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Viop LVll

1.  Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Sen küçük yatırımcıya çok güvenme
    Tanıdık furdacılardan baraj kapağ baktır😀
    Normalde o kadar şey oldu bizim halktan ses çıkmadı onların kemiğine bıçak dayansın değişik sesler çıksın. Akşener şuan yaptığını yapmasa şu sıkıntıda bir çok belediyeyi silip süpürürlerdi. Ama Akşener seçimi kaybedim diye yapmadığı kalmadı

2. Takasbank raporu

Bence zarar çok daha fazladır, kapanan pozisyonlar kar/zarara girmiyorudr.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Son dakika kara haber geldi maalesef...
    Allah rahmet eylesin.
    Çok üzüldüm ben de haberi görünce..
    40 yıldır bitmedi..

4. Hisse vadeliler

Bilgiler doğru ise GUBRF de pozisyonlar azalmış.

5. 5000 düşsün oradan 15000 yapsın. Millet faizde %50 kazanırken biz 2 ye katlayalım paraları.

Düşüyor diye üzülmeyin nereden hangi hisse biriktireyim diye düşünün.

Hem de şöyle 4-10 kat çıkacak hisselerden.

Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Komplo teorime göre dersaneci kendi adına bir arbitraj fonu kurmuş, hisselerini arbitraj ile yükseltmiş. Kredi faizleri yükselince buradan çıkış yapayım derken tahtanın içine etmiş. Haberler yanında hissenin fazla şişirilmesi de etkili olmuş.

7. ABD dolarının üzerinde We trust in God yazıyor. Masonik semboller filan var.

Üst akıl onlara yardım ediyor, muhtemelen onları terk edip, biraz da karşı tarafa yardım edecek. Önemli olan insanların birbirini yemesi.

8. Sıradan vatandaş olarak GUBRF'de faiz çok diye bir aracı kurumdan vadeli short açıp, başka aracı kurumda kredi ile GUBRF aldım diyelim. Hisse taban olunca kredi teminatı azalıyor, vadeliyi başka aracı kurumdan açmış isem oradan para taşımak belki sorun oluyor.

Tavan taban olmasın diyenler aslında hiç risk almadan arbitraj tipi işlemler ile para kazanmak isteyenler. Bu tip kilitlenmeler en çok onların işini bozuyor olabilir.

Sayfa 586/1005 İlkİlk ... 86486536576584585586587588596636686 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •