Originally Posted by
Buraktepe
Selamlar. Bedelsiz aciklandigi hafta 12500 civari bolunme hedefim oldugunu tepe nokta olarakta 15000 civari gorecegimizi ongormustum. 14500 lira civarindan donus gerceklesti. Teknik olarak ise 18500 ler gorulebilirdi yalniz Mubarek kardeslerin calistigi kisilerin listesinin internette dolasimi ve bir kac gun sonra twiter tayfasina gelen ceza ile bedelsizlerin tamaminda satis yiyoruz.
Isin esas tehlikeli noktasina ise hic kimse dikkat cekmemis. Bildiginiz uzere zorunlu enflasyon muhasebesi icin bu sene sonu son vergi cikmamasi icin yalniz gozden kacan husus 1 ocak 2024 ten itibaren sermaye yedekleri bedelsiz sermaye artiminda kullanilamayacak. Simdi bizim onay 1 ocak sonrasina sarkarsa ve spk dakilerde isguzarlik yapip artik sermaye yedekleri ile bedelsiz artirim yapamazsaniz deyip iptal yersek yandi gulum ketan helva. Cekincem suan icin bu durum yani iptal gelme ihtimali. Iptal gelmemesi durumunda ve onay almamiz halinde en kotu 12500 civarlarini gorecegimizi dusunuyorum. Teknik olarak son hareketler sonrasi tepe nokta 18500 oldu yalniz bu konjektordu gorup gormeyecegini hep beraber gorecegiz. Elimde ana lotlar hala duruyor. Az bir kisimini tradelikleri egeen e gecmistim.
Ytd
Bedelsiz sermaye arttırımı için gerekli olan miktar 28.5 milyon TL kadar. Şu an özkaynak 65 milyon TL var. Sermaye yedeği ne kadar ki bu şirketin? Sermaye yedeği dışında kalan miktar yetmiyor mu? Bilen varsa rakamsal olarak paylaşabilir mi? 36 milyon TL geçmiş yıl karları var. Bu tek başına yeterli bence. Bilen aydınlatsın lütfen.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri