alark ile kontr karşılaştıran kışı kusura bakmasın borsadan ekmek falan çıkaramaz,,,gıtsın sahol alsın,ucuz olan banka hısselerını alsın beklesın ışı ne..zıra bız tetmt de 6-7 ayda 10 kat yaptık..tetmt de kı hedef fıyatımı yazsam bazılarının aklı durur gerek yok,,ama bu fıyattan alım yapmak pek sağlıklı değil..bu kafada olsak ne tetmt,ne alfasta ne diğerlerınde para kazanamazdık...sen kazandığına bak ve bır yerde yeter deyıp ayrılmayı bıl...gerısı teferruat...
kontr ü ilk arzda alanlar kaç kat kazandı onu hesaplamak lazım...alark alanlar kaç kat kazandı...hangısı getırı anlamında yatırımcısını ıhya etti..sen gıder 50-60 mılyar pd den kontr alırsan kusura bakma derler adama ..!!
bugunün tarıhını yazalım bır kenara,zira soz ucar yazı kalır...
11-12-2023 ekos 36,20 den alım fırsatı verdı...belkı yarın daha ıyı fıyattanda verebılır borsada herşey mumkun..aman dostlar kımse bana bakmasın al sat yapmasın..ben duygusal olarak hareket eden bırıyım..sız aklınızla hareket edın..!!!
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri