Sayfa 194/543 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon
Arama sonucu : 4342 madde; 1,545 - 1,552 arası.

Konu: KCAER - Kocaer Çelik Sanayi Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sn. Keko, acaba diyorum Kocaer'deki cevheri sadece biz mi görüyoruz, nerdeyse dünyanın her tarafına ihracatı olan, katma değeri yüksek ürün üretmeye odakalanan, enerji yatırımlarına özellile de yeşil enerji konseptiyle yatırımlara ağırlık veren bir şirket, valla hisseyi maymuna çevirmişler ama artık fazla da önemsemiyorum bu fiyatları, herhangi bir kaza bela olmazsa bir gün mutlaka kıymeti anlaşılır, hak ettiği değerlerde olur.
    Bazen piyasa yumurta kapıya dayandiginda harekete geçebiliyor..yine bazen de biz tahtayi izlerken hiç bir şey olmuyormuş izlenimine kapilirken ,gerçekte tahta yapıcilarin hisseleri toplamak için binbir cambazlik oyunlarına tenezul ettiklerine şahit olabiliyoruz...

Tek bildiğim hisseler eninde sonunda ederine gittikleridir...sabretmek lazim...Kocaer planladığı yatırımları adım adım gerçekleştiriyor...vakti geldiğinde bu sabrimizin karşılığını fazlası ile alacağımıza inanıyorum..

2. En geç Aralık ayinda açıklanmasını beklediğim yatırım haberi biraz gecikme ile Ocak ayında geldi...önceki planlı duruş bir aylık idi...bu sefer ki tam iki aylık...demek ki bu modernizasyon öncekinin iki katı olmalı...bu yatırım ile katma değeri yüksek ürünlerin cirodaki payları yüzde 75 lere kadar en geç 2026 yılına kadar çıkacak..böylece kar marjı yüksek bir sanayii şirketine verilmiş olacak..
    Bu modernizasyonu yaparken ilk çeyrek bilancosunun olumsuz etkilenmemesi de çok güzel...
    Kocaer ufku geniş,esnek ve çok planlı bir şirkettir..böyle bir şirket dostların başına..

3. Kocaer 2024 yılında modernizasyonun getireceği yüksek karliligin ekmeğini yiyecek..bu ekmek bize yıllık enflasyon oranında doğurabilecektir...asıl heyecanlı ve coşkulu dönemimiz ise 2025 yılı ortalarında jes yatırımımiz devreye girdiğinde olacaktır..o sıralarda belki de diğer yatırım beklentileri de söz konusu olabilecektir

4. Bu hisseye hep defansif gözüyle baktım...görüldüğü üzere son bir iki ayda bir çok hisse neredeyse yüzde 50 düşmüş iken,kocaerde hasar çok hafiftir...doğru bir tradeyi yapabilende ise hasar neredeyse sıfırdır..dediğim gibi bu yıl içinde kocaerden en az yıllık enflasyon kadar bir prim bekliyorum %70_100 aralığında...buda kabaca 60_70 aralıklarını bana düşündürüyor...2025 yılında ise kopmasını bekliyorum..

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Y. Çedarlı hödja 24 yılısı ilk yarısı içün 40-45 bülbüllemişti bir kaç yayında... 25 yılısı içün de 3 haneli civildedi... civildedi civildedi de, bu üç hanenin ucu bucağı ne belli değil ? 100 de 999 da rakam olarak üçer haneli... neyse... en iyisi tahtada la cumparsita ile rahvan rahvan margarinlemek ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. 3-5 yatırımcıyı da delirtmek için büyük çaba harcıyorlar, katma değeri yüksek ürün hattı için haber geliyor ve bunu negatif fiyatlıyor, bu kafayla bu hisseden bir mk olmaz, faaliyetlerle ilgisi yok.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7. biolmediğimiz bir şeymi var..içime şüphe düşmeye başladı.

8. https://www.tradingview.com/x/UOEiVYgW/

saatlik

28.94 desdek olacakmı bakalım

Sayfa 194/543 İlkİlk ... 94144184192193194195196204244294 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •