Sayfa 367/705 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon
Arama sonucu : 5639 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: HEKTS - Hektaş Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by damdakikuş Yazıyı Oku
    %30 zarar.
    450 lira olmadan çıkmam, yanında bir bedelli, bedelsiz, temettü yakışır. Olursa....
    Hocam. İyimser olmaya çalışmanızı anlayışla karşılıyorum ama bu dediklerinizin karşılığı yok maalesef. Bu kağıdın o dediğiniz rakamlara gelebilmesi için tek ihtimal var. O da ürettiğimiz tohumları tüm dünyanın kapış kapış alması. Milyonda birde olsa böyle bir ihtimal var. Başka da bir yolu yok. Gübreyle falan bu işler imkansız.

2.  Alıntı Originally Posted by damdakikuş Yazıyı Oku
    %30 zarar.
    450 lira olmadan çıkmam, yanında bir bedelli, bedelsiz, temettü yakışır. Olursa....
    gidip iddaa oynayın, kumara basın bunu dediğinizi yapma ihtimaliniz daha yüksek.
    bu hissenin 4,5tl olma ihtimali 450tl olma ihtimalinden daha yüksek.
    hatta 45 kuruş olma ihtimali bile daha yüksek.

3. finans mt hocam beklenti olmayınca fiyat konuşuluyor. Saf kumar oynanıyor. şirket tarafından 1 tane ciro kâr prospektif gelirler hakkında açıklama yok. Sasa, hektasla aynı hareket etse de Sasada en azından beklenti var. Prospektif kazançlar hesaplanabiliyor. 45 kuruş demişsin tepki bile verilmemiş yani. Umutlar tükenmiş burada.
    her yerden demettü kazandırır mı?
    29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026

4.  Alıntı Originally Posted by makulyatirimci Yazıyı Oku
    finans mt hocam beklenti olmayınca fiyat konuşuluyor. Saf kumar oynanıyor. şirket tarafından 1 tane ciro kâr prospektif gelirler hakkında açıklama yok. Sasa, hektasla aynı hareket etse de Sasada en azından beklenti var. Prospektif kazançlar hesaplanabiliyor. 45 kuruş demişsin tepki bile verilmemiş yani. Umutlar tükenmiş burada.
    maalesef
    hisse önümüzdeki günlerde 2 hafta üst üste taban yese, kimse temeli düzgündü şirket iyidi ne oldu diye şaşırmaz.
    çok pis katakulliye getirildik.
    yahu bir tane yönetici, ne bilim kap haberi v.s. çıkıp şöyle oldu böyle oldu diye konuşamıyor, daha kötüsü muhtemelen işler o kadar kötü gidiyor ki yalandan da olsa pozitif diyebilecekleri bir şey yok o yüzden sessiz kalıyorlar.

ne pis bir şirketmiş valla bıktım, kol bacak kestik olmadı, artık bütün vucudu kesip atmak lazım kangren olduk.

5. kalan tüm lotlar için fiyat girmeden satış emri girdim.
    pazartesi sabaha kadar bir salaklık edip iptal etmezsem kurtuluyorum artık.
    abv böyle şirketin, oyakın da, kelin de. borçların da hepsinin abv.

6. aman hocam bana uyup ani karar verme neden aldın neden satıyorsun hesapsız hareket etme. kuşburnucu benim sunum okumamla dalga geçiyordu da hektaş sunumda şu kadar ciro şu kadar kar olacak deseydi fiyat 10 milyar dolarlara çıkmaz bu kadar mağdur yaratmazdı. rızkı veren allah. borsada fırsat bitmez. bist tarihinde kara leke bu sasa ve hektaş. saygılar.
    her yerden demettü kazandırır mı?
    29.01.2024:brisa 900m$ , ttrak 2500m$ ,ons 2050usd ^^ ilk checkup: 29.07.2026

7.  Alıntı Originally Posted by Aziz Mert Yazıyı Oku
    Benim hala cevaplamakta zorlandığım bir soru var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Neden hala Hektaş, Citibank ve Deutschbank’ın genel takasta ilk sırada olduğu hisseler arasında?
    Yabancının bilipte bizim bilmediğimiz, ya da tam tersi bizim bilip onların bilmediği bir durum mu var?
    Her ne kadar öyle görünse de malın bir kısmı oyak a ait.

8.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    kalan tüm lotlar için fiyat girmeden satış emri girdim.
    pazartesi sabaha kadar bir salaklık edip iptal etmezsem kurtuluyorum artık.
    abv böyle şirketin, oyakın da, kelin de. borçların da hepsinin abv.
    Eline sağlık.. Sakın verdiğin emri iptal etmek gibi bir salaklık yapma. Kendini hisseden, bizide senden kurtar.

Sayfa 367/705 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •