Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Dayuuu ben onları okuttum speğe.... bırakır mıyım.... senkronize oldum palayla....şuan flat devam.... ... . o iyi olmuş... 2. partiden sonra görmedim gönderi... 3 üde yazınca lönk kaldın sansım dı aşağılara dalarsa çıkaramam diye canhıraş şekilde tutmaya çalışıyor endeksi ama FDOW izin vermiyor long üçün 100 endeks... 7717xx--7723xx aralığı takip edilmeli
Originally Posted by çıtak o iyi olmuş... 2. partiden sonra görmedim gönderi... 3 üde yazınca lönk kaldın sansım dı aşağılara dalarsa çıkaramam diye canhıraş şekilde tutmaya çalışıyor endeksi ama FDOW izin vermiyor long üçün 100 endeks... 7717xx--7723xx aralığı takip edilmeli Dayuuuu orası zor gibi...ama yinede usta teknikçi sensin....her şey olabilir
Originally Posted by *Bozkurt Yarın bence gırnızı olur abicim, herif bugün rakkamını buldu Abicim gördün mü analezimi, ben saa boşuna demiyorum burda her gün para dağıtıyorlar deye, Vob yap köşeyi dön
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by çıtak malesef dayu... yine stratejiye uymadın dünden süper longladın... süperde kar yazdın... ne diye oralardan yine long açtın 2 parti iken 8965xx te uyardımda seni... maliyetine de kapamadın sana gelen cevaba ziiiiyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyen oldu mu
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by sindoma53 ziyaaaaaaaaaaaaaa yalanını ............ yeter da pardon görmemişim
Originally Posted by çıtak o iyi olmuş... 2. partiden sonra görmedim gönderi... 3 üde yazınca lönk kaldın sansım dı aşağılara dalarsa çıkaramam diye canhıraş şekilde tutmaya çalışıyor endeksi ama FDOW izin vermiyor long üçün 100 endeks... 7717xx--7723xx aralığı takip edilmeli kaşla göz arasındayaptığından ayzamaz izle gümüş ve altında long ce şortlarını ya açtığını ya kapattığını göremezsin
Hadi yafrum Pala akkizi da suyun içine attık mı tamamdır.
Originally Posted by *Bozkurt İki tavanı rahat var üc olurmu orasını bilemem yarın işi zor vak vakdan uzak ol
Forum Rules
Yer İmleri