Hala 1.78 satıyor ******** bunlar..
Hala 1.78 satıyor ******** bunlar..
Sorsan bu ****lere tüm olan bu çirkef ve rezilliği beğenmezler kendilerine bakıp aynada bu çirkeflik ve rezilliğin nedeni kendileri olduğunu bilmezler lan namussuz ********ler bırakın o koltukları ATAM.ın tüm mirasları size haram olsun kişiliksiz yamyamlar...
http://piyasarehberi.org/piyasa/100-girisim-sermayesi
Bu firmayi bu yazinin icinde nereye koymali?
Belirtilen bu tarz firmalarin cogu merdiven alti tabir edilen ufak firmalar belkide... bu essek bagli bulundugu kurumdan ne kadar uzak gercekten hayret verici ve utanilasi bir durum olmali onlar icin fakat bu hissenin umrunda bile degil ...kardes inan 1.79 dan biktim ... yukseliste istemiyorum mumkunse 1.60 lara cek walla sikildim ekrandan ki surekli ayni rakamlardan..inan bircok kisi gibi tum gun dumduz gidiyorum.bir kulak arkamiz kalmisti kismet iş e imis .ne diyim allah akil fikir versin.
Dün 4 yıldır elinde tutan bir ky arkadas dayanamadı ve 1.78den sattı , baska fırsatlar için. geri dönecek insallah. Umarım sizlere sans getirir.
Herkes kaçıyor gibi görünüyorsa daha da almak lazım . Çıkış yakındır...
Forumlarda satış yönünde mesaj verenlerin sayısı artmış .
Hisse daha çok güzel görünmeye başladı gözüme .
7 yıldır buradayım 5 yıl 3 yıl tuttuğunu söyleyenleri tanımıyorum![]()
![]()
Neymiş çıkıyorlarmış . Kardeş girdiğinizi duymadık tanışmadık , muhabbet etmedik .
Ama çıktığınızı davullu zurnalı yazıyorsunuz . HAyırdır ?
Demek ki neymiş : Algı operasyonu başlamış .
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yahu bu İşgüzar adamlara geçmiş yazılarıma bakın söyledim ; Esemsporun satın alın Sportive ile birleştirip sinerji yaratırsınız diye.. 0.24 dü bu fikri verdiğimde Esemspor şimdi 0.44
Bu yönetim anca koltuklarında oturup kıç büyütmeyi bilir.
Bence de guzel gunler yakın isgsy için. Daha önce yazmadım haklısın, okuyordum sadece. Kimsenin kimseyi inandırmaya ihtiyacı yok. Algı operasyonu konusunda ki çekinceleriniz doğal ama bu isgsy. Bu forumda da satış yönünde yazan fazla kişi yok sadece ben yazdım, burada ki herkes elindeki hissenin değerini biliyor, sadece hareketin fazlasıyla geciktiğini düşünüyor olabilirler. Endekslerde dönüş başladıgında isgsy güvenli limanlardan biri olur.
Yer İmleri