Sayfa 182/1006 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Ayhan başkanım bana beddua mı etti yoksa benim kağıttan mi aldı vay arkadaş nasıl füze gibi gidiyor aşağı. Neyse ki al sat yaptıkta zarar bir kg kuzu parası kadar. Normalde bir kuzu parası kadar zarar etmem lazımdı hisseye göre. Ama bizim al sat ile kazandığım kuzu dan bir kg gitmiş oldu.

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben hakkımı güzel yerden ykbnk dan yana kullandım
    Tebrikler sindoma abi, iyi tercihle bugün yüzde 5 i götürdün
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şaka bi yana hakikaten kulağım çınlıyor.
    Çok rahatsız edici bir şey, bu kulak çınlaması nasıl geçer, geçen gün doktora gittim vasterel diye bi ilaç yazmış gittim eczaneden aldım prospektusunu okudum kalp ike ilgili şeyler yazıyor, 1 tablet aldım sonra kullanmadım kalbe zarar verir deye
    Benim kaza sonrası kulağın biri sağır oldu birinde de işitme kaybı var. Sağır olan sürekli çınlar hiç ara vermeden artık takmıyorum duymaması da işime geliyor üstüne yattım mi duyan kulağımınin üstüne süpürge çalışsa duymam. Gürültü patırtı duymuyorum oh mis

bence aracı kurum dağılımı pek fazla işe yaramıyor. üstüne kafa karışıklığı yapıyor.

jesse livermore 1929 büyük buhranını fark ettiğinde 100 ayrı brokerdan 100 ayrı şort işlemi yapmış. yani 100 aracı kurum kullanmış.

vurgunu yapana kadar kimse anlamamış. iş bitince şorttan 100 milyon dolar kazanmış. şimdi 1,5 milyar dolara denk.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şaka bi yana hakikaten kulağım çınlıyor.
    Çok rahatsız edici bir şey, bu kulak çınlaması nasıl geçer, geçen gün doktora gittim vasterel diye bi ilaç yazmış gittim eczaneden aldım prospektusunu okudum kalp ike ilgili şeyler yazıyor, 1 tablet aldım sonra kullanmadım kalbe zarar verir deye
    Geçmiş olsun. Beyaz lahanayı kaynatın, sabah akşam birer su bardağı için.

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tebrikler sindoma abi, iyi tercihle bugün yüzde 5 i götürdün

bende herşey teknik üzerine bozkurt kene olurum böyle formasyonlarda
    güzel maliyetle devam.
    23 üzerinde kaldığı sürece flama hedefi yukarda 240 dk da.özelden sorulmadan yazayım
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

bende herşey teknik üzerine bozkurt kene olurum böyle formasyonlarda
    güzel maliyetle devam.
    23 üzerinde kaldığı sürece flama hedefi yukarda 240 dk da.özelden sorulmadan yazayım
    Hafta sonu Ariston abiye dedim yeni tarifeler ve gelen faturalar ile bunlar dehşet kâr yazar

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Endeks ağırlığı olan 3 tahtada güzel formasyonlar var bankalara katılırlarsa 7930 bölgesi benim takip ettiğim bant bugun yarın kırılır.
    formasyonlar soruluyor bir tanesi ykbnk dı onu paylaştım eregl ve thy ları.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 182/1006 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •