Sayfa 200/1006 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,593 - 1,600 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dünyada galiba 2 trilyon dolarlık altın var. Çok az. Para yerine kullanılması zor.

Öte yandan Türkiye gibi ufak bir ülke altını esas alır ise dünya çapında altın değerlenir. Üstelik nerede ise her ülkeye uçuş olduğu için takas merkezi olma imkanı da var.

Bence değerli para ile yaşayamadığımız için altına endeksli paraya geçemiyoruz.
    https://www.investaz.com.tr/yatirim/...-sistemi-nedir

Buna göre dünyadaki en sakat yatırım USD dir. Sana anlatıyor mu Murat Muratoğlu bunu?

Almanya 7-8 sene önce altınlarını ABD den istedi 1 külçesini bile alamadı. Zİra 2-3 trilyon dolar ABD tahvili var Çİn de rakamlar değişmiş olabilir şu an Çin vereyim tahvillerinin bir kısmını bana dolarlarımı ver dedi tek bir dolar alamadı.

Konuşuyor mu Burak Arzova Artunç Kocabalkan ya da Tunç şatıroğlu ya da Atilla Yeşilada ya da Ali Ağaoğlu bunları ?

Bretton Woods sistemi dünyada altın karşılığı basılan tek para olarak kalan doların altın karşılığının 1 ons altın = 35 USD olarak saptanması ve diğer para birimlerinin bu ölçüyle dolara bağlanması esasına dayalıydı. 1972'de ABD USD'nin altın karşılığını kaldırınca kağıt paraların tamamı karşılıksız kaldı.

1 ons ne kadar?2020 dolar. Adam 35 dolardan bile borcunu ödemiyor? Konuşuyorlar mı bunları? Konuşamazlar.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Bu yıl acaba TCMB kar elde etti mi?

Kar genel kurul toplanmadan Hazineye devir ediliyordu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.investaz.com.tr/yatirim/...-sistemi-nedir

Buna göre dünyadaki en sakat yatırım USD dir. Sana anlatıyor mu Murat Muratoğlu bunu?

Almanya 7-8 sene önce altınlarını ABD den istedi 1 külçesini bile alamadı. Zİra 2-3 trilyon dolar ABD tahvili var Çİn de rakamlar değişmiş olabilir şu an Çin vereyim tahvillerinin bir kısmını bana dolarlarımı ver dedi tek bir dolar alamadı.

Konuşuyor mu Burak Arzova Artunç Kocabalkan ya da Tunç şatıroğlu ya da Atilla Yeşilada ya da Ali Ağaoğlu bunları ?
    Ben de tam onu diyorum. Altının büyük ülkede olması risk. Orta büyüklükte bir ülke kasa olmalı. Efelendiği zaman donanmayı gönderirler altınlarını alırlar. İsviçre sakat bir yerde. ABD vermiyorum der vermez. Çin Rusya da vermez. İngiltere de sorunlu. İspanya, İtalya, Hollanda EUR'da olmasa onlar da uygun.

Körfez ülkeleri de çok güvenilir değil. Türkiye kasa olmaya uygun.

4. KAP HABER
    @kap_haber
    ·
    13d
    SEC tarafından #Bitcoin ETF onaylandı.

lemur hayırlı olsun
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    üstad teknik analiz konusunda yaptığın bu yoruma tamamen katılıyorum, destek/direnç/trend bunlar hep geçmişin verileri.. hani sorumluluk sahibi fonlarda uyarı notu vardır ya, -geçmiş getiri performansı gelececekteki herhangi bi getiriyi garanti etmez" diye o hesap.. bazı bulaşık tipler var forumda, biri teknik analiz o kadar önemli değildir falan diye yazdığında hemen parlayıp saldırıya geçerler, vay sen teknik analize nasıl hakaret edersin falan diye parlayan, sanki teknik analizin patent sahibiymiş gibi kastıran tipler, herhalde senin bu yazdıklarını görmemiş olmalılar, sana bi cevap yetiştirmemiş çünkü kifayetsiz muhteris
    Evet, ben o Teknik Analizi önemseyenlerdenim. Cevap yazılacaklara da yazıyorum. Siz Teknik Analiz'in ne kötülüğünü gördünüz de böyle düşünüyorsunuz anlamadım. Tartışmak isterseniz burada değil buyrun başlığa tartışalım. Ben talibim sizinle tartışmaya. Ortalığı durduk yerden germenin anlamı yok...
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

6. Komplo teorime göre ileride TCMB kapatılıp altına endeksli kripto para çıkarılacak. Mevzuat değiştirilmesi daha uzun olduğu için o şekilde olur diye düşünüyorum.

Şu an kripto borsası, elektronik para ile o işlemlerin alt yapısı hazırlanıyor gibi.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    kendisi o ağızla yazdığı için anlayacağı dilden yazdım.
    işleri güçleri analiz yapan insanlara laf çakmak.
    kafamız basmıyor deyin çıkın işin içinden veya koyun graflarınızı çarpışalım oda yok herkesin beklediği kırılım yerini bize ANALİZ yaptım diye anlatıyor .
    Sende haklısın ama 3-5 teknik analiz dersine ne para dökenler var. Emin ol yukarıdaki yazıyı haklı olarak sosyal medyada yazsan altına bir araba dolusu laf yersin maalesef bu da gerçek Herkes okur görür zaten bilgi sahibi insan çok kırıcı olmamalı yine de.

Bende bazen gördüğüm şeylere çıldırıyorum arada kendimi tutamadığımda oluyordu ama baktım belli noktadan sonra olmuyor saldım gitti.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benim burada kimse ile işim yok TEKNİK oyun oynayan varsa benim gibi kendi tekniği ile karşılaştırır oyununu oynar laf dalaşına girmez veya RED listesine alır beni ne çizdiğimi ne yazdığımı görür.
    Senin tekniğin güzel, burda çok başarılı arkadaşlar mevcut, konumuz o değil sindoma abi, mesela sana bu sabahki bi olayımı anlatayım
    Malümunuz salı günü herif bisttin içinden buldozer gibi geçti bende akşam pazarı bikaç hisseye yumuldum neyise çarşamba sabahı oldu odada yanımdaki arkadaş dediki ne var ne yok sat, bende güldüm dedim ki bugün yeşil olur
    Hadi ordan sen battın dedi neyise seans açıldı ben ekrana şöyle bi baktım ve içimden çok kişi ütülür bugün dedim, herif bi fışkırttı o biçim
    Teknik önemli tabii algı ve psikoloji de önemli
    Suyuniçinde timsah gibi yüzmek zor, Malümunuz piyasa çok zor
    Bol kazançlar
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 200/1006 İlkİlk ... 100150190198199200201202210250300700 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz