Sayfa 199/1006 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Dünyada galiba 2 trilyon dolarlık altın var. Çok az. Para yerine kullanılması zor.

Öte yandan Türkiye gibi ufak bir ülke altını esas alır ise dünya çapında altın değerlenir. Üstelik nerede ise her ülkeye uçuş olduğu için takas merkezi olma imkanı da var.

Bence değerli para ile yaşayamadığımız için altına endeksli paraya geçemiyoruz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçen hafta geldik analizimizi yapıp kenara çekildik çalışır çalışmaz bunu bilemeyiz ama ortalamam yüksekdir.
    gelirsin öngörünü yaparsın ha o meziyetin yoksa çıkıpta herkesin takip ettiği düşenin kırılacağı bölgeye yukardan aşağı çizgi çekip bana analiz yaptım dersen benimde sana söyleyecek 2 lafım olur .
    Ben formasyonlara hiç inamıyorum. Günlük 268 USD bende de önemli bir yer. 250 USD altına vermek bence hataydı.Bazı hisselerde yer kalmamıştı çok zorladılar. Sana yakın düşünüyorum öyle 2 çizgi çekmek değildir bana görede teknik analiz.Yine de kırıcı olmamak lazım Sayın Sindoma53
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    destek ve direnç diye bir şey yoktur. olsa idi o bölgeler kırılmaz idi. direnç kırıldı destek kırıldı tamamen uydurmasyon. hiç bir bilim insanına bir matematikçiye bunu izah edip kabul ettiremezsin. bu bir oyun, geçmişteki fiyat hareketlerine bakıp kafandan destek direnç diye üfürdüğün bir oyun bu.
    aynı şey trend kelimesi için de geçerli... ,

haa teknik analizin en sade ve rasyonel tanımı , geçmiş fiyat hareketlerindeki yönler ve dönüş yerlerinin tespiti... geleceğe dair sonrası üfürmasyon...
    üstad teknik analiz konusunda yaptığın bu yoruma tamamen katılıyorum, destek/direnç/trend bunlar hep geçmişin verileri.. hani sorumluluk sahibi fonlarda uyarı notu vardır ya, -geçmiş getiri performansı gelececekteki herhangi bi getiriyi garanti etmez" diye o hesap.. bazı bulaşık tipler var forumda, biri teknik analiz o kadar önemli değildir falan diye yazdığında hemen parlayıp saldırıya geçerler, vay sen teknik analize nasıl hakaret edersin falan diye parlayan, sanki teknik analizin patent sahibiymiş gibi kastıran tipler, herhalde senin bu yazdıklarını görmemiş olmalılar, sana bi cevap yetiştirmemiş çünkü kifayetsiz muhteris

4.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Borsada mevcut düzenlemeleri dikkate alırsak aslında yatırım yapılacak şirketler genelde bankalar.

Bunlar çok fazla denetleniyor. Patronun buradan para çekmesi eskiden çok kolaydı şimdi diğer hissedarlar ile aynı durumdalar. Yani ortağa kredi açması, dövizi ucuza satıp sonra yüksekden geri alması, zarardaki işlemlerini ortakların kendi şirketleri ile yapması vs sınırlanmış durumda. Zaten böyle bir durum olduğu anda o bankayı öttürürler.

Dedikoduya göre bir bankanın sahibinin eşi arkadaşına büyük kredi açtırmış ama kredi batmış, sonradan galiba ayrıldılar.
    Ben böyle bir şeyi duysam aklıma banka patronunun parayı sistemden kendisi için kaçırdığından başka bir şey gelmez. Zira millet mevduat faizlerini havada ucuşturuyor şu an mesela 50 ye mevduat topladın kar etmek için kaç faizden vermen lazım?Zorunluluk dışında kolay kolay o maliyete kimse katlanmaz.Yani kredi verecek kişiyi bulsan risk bir o kadar artar.Bırak banka patronunu bu resimde bir bankanın müdürü bile kolay kolay böyle bir şeyin altına imza atmaz.O devirler eskidendi bu sefer kimsede kurtaramaz yani.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

5. Viasat'da savaş belgeselleri oluyor.

Hitler ABD'nin savaşa girmeyeceğini düşünüyormuş. ABD'de en büyük çoğunluk Alman kökenliler vs deniyordu.

Hatta ABD'de resmi dil Almanca olacaktı ama İngizlice oldu diye söylentiler vardı.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Muhlenberg_Efsanesi

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Ben formasyonlara hiç inamıyorum. Günlük 268 USD bende de önemli bir yer. 250 USD altına vermek bence hataydı.Bazı hisselerde yer kalmamıştı çok zorladılar. Sana yakın düşünüyorum öyle 2 çizgi çekmek değildir bana görede teknik analiz.Yine de kırıcı olmamak lazım Sayın Sindoma53
    kendisi o ağızla yazdığı için anlayacağı dilden yazdım.
    işleri güçleri analiz yapan insanlara laf çakmak.
    kafamız basmıyor deyin çıkın işin içinden veya koyun graflarınızı çarpışalım oda yok herkesin beklediği kırılım yerini bize ANALİZ yaptım diye anlatıyor .
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

7. Burayı okuyorlar ahali ne düşünüyorsa genelde tersi oluyor.

Çarşamba günü düşer demişiz bugün ondan dolayı artmış.

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    üstad teknik analiz konusunda yaptığın bu yorum tamamen katılıyorum, destek/direnç/trend bunlar hep geçmişin verileri.. hani sorumluluk sahibi fonlarda uyarı notu vardır ya, -geçmiş getiri performansı gelececekteki herhangi bi getiriyi garanti etmez" diye o hesap.. bazı bulaşık tipler var forumda, biri teknik analiz o kadar önemli değildir falan diye yazıldığında hemen parlayıp saldırıya geçerler, vay sen teknik analize nasıl hakaret edersin falan diye parlayan, sanki teknik analizin patent sahibiymiş gibi kastıran tipler, herhalde senin bu yazdıklarını görmemiş olmalılar, sana bi cevap yetiştirmemiş çünkü kifayetsiz muhteris
    Yanına adam mı çekmeye çalışıyorsun karakemal bak böyle giderse pembekemal olursun benim yazdıklarım ortaya herkes alacağını alır , sen ve senin gibiler inanmaya bilir ama destek,direnç,stoploss inanan ve uygulayan sizden çok unutma.
    sen yukardan aşağı çizgi çekmeye devam et 130tlkemalhadi naş bugunlük destek,direnç ,stoploss dersi sana yeter.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 199/1006 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299699 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •