Sasa büyüme odaklı yatırımları ile bana göre doğru yolda
Temeli sağlam atmazsan en küçük rüzgarda yıkılırsın mantığı.
Yaptığı yatırımlar ile hem ülkemizin cari açığına büyük katkı sağlayacak
hem de ihracat yolunda büyük aşama kaydedecek. Şu anda şirketi,
hisse fiyatı ve hissenin tahtasındaki tuhaf hareketler ile değerlendirmek ne kadar
doğru bir yaklaşım acaba. Benim lotlarım kıymetli, bu fiyatlardan sattırmak
isteyenler avucunu yalar, daha çok beklerler
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
SASA nın 2022 yılında KAP'ta gönderdiği bir haberi paylaşayım. Hissede henüz yeni olan arkadaşlar belki bunu kaçırmış olabilir, bilmeyebilir. Bu KAP haberinde bahsi geçen 20 milyon TL sermayeli Sasa Uluslararası Finansal Yatırım şirketinin niçin kurulduğu haberin son paragrafında açıkça belirtilmiş. Çay çorba ile uğraşmayan uzun vadeci gerçek yatırımcı arkadaşların aklının bir köşesinde kalsın diye paylaşıyorum. Sürekli izleyip anlık günlük fiyatlarla sağlığınızdan olmayın. Zaten endeksin durumu ve diğer hisselerin hali de ortada. Saygılarımla
![]()
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Madem paraya ihtiyaç var ver 2 kat bedelliyi sora koykendi paranida içeri
Yoluna bak adam ky lot vermeden hisseyi dipleri
Çekip kendisi para koyacak hisse zamanla dolaşım kötü artacak ama bizde lot aynı kalacak mka ****si dedik düşerde bukadar ac gözlülük olmaz ki bir senemizi daha çalacaktır bu gidişle ytdegil olan oldu Canımız sağ
Yer İmleri