Sayfa 218/1002 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,737 - 1,744 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Sahibinden de elektrikli araclara bakin.100 e 200 300 e var....ana kucuk tabiki.
    Ha anladım sn blue 70 ,ama onlar sn ayasofyaya uygun olmaz,oğlu gelini muhtemel torunu,kendisi hanımı falan o arabalar 3 kişi zar zor alır.Onların hem hacim hem menzil problemi var.Zaten benim bildiğim araba kategorisinde bile değiller.

Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Toyota var 2011 ve cşvarı 400 cşvarı elektrikli. Ama menzili ve gücü zayıf. Ama az yakar çok kaçamaz.
    Toyotanın 2011 elektrikli olan modeli hangisi acaba,arabalar konusunda baya meraklıyımdır,2011 elektrikli toyota ben hiç duymadım.

Benim bildiğim hibritler var,ama hibritler de pek ucuz değiller.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Türkçesi herkese bol keseden veren AKP Emekli dikme konusunda ustalaşmış
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Gıdıvan da kayboldu aq...Gıdıvanın dediği gibi AKP fışkırtmaya devam ediyor ; en düşük memur maaşı 1100 + USD a.q....
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    O değil de reis bizim emekli maaşlarına zam olayının üstüne yattı.Zaten belliydi.
    Adam emekli nasıl dikilirin kitabını yazacak a.q...

KK ya verselerdi şimdi emekli maaşları asgari kadar olacaktı...

Şu an tavandan prim ödeyenlerin vay haline...Emekli olunca asgari kadar maaş ancak alırlar...1600 USD prim ödeyip karşılığı 3+1 ...

Bizim bunaklara laf edince burada bozulan çok oluyor...

Dipnot:Memura seyyanen şu an 12.000 try vermiş oldu...

5.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Ha anladım sn blue 70 ,ama onlar sn ayasofyaya uygun olmaz,oğlu gelini muhtemel torunu,kendisi hanımı falan o arabalar 3 kişi zar zor alır.Onların hem hacim hem menzil problemi var.Zaten benim bildiğim araba kategorisinde bile değiller.
    Oğlanı borca soktum biraz. Nakit avans çektiğim zaman kazandığımız parayı bir kaç takla attırdım hepsi 300 civarı. Sıfırdan buraya geldik kendimi zupper zengin hissediyorum. Çok sikarsa satar geçeriz. Ben arabayı sevmiyorum araba girdi mi eve direk masraf giriyor. Şimdi cezası yakıtı vizesi sigortası masrafını düşün dur.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Toyotanın 2011 elektrikli olan modeli hangisi acaba,arabalar konusunda baya meraklıyımdır,2011 elektrikli toyota ben hiç duymadım.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...44009830/detay
    Orjinal toyota elektrikli değil sonradan bir firmanın yaptığı değişiklikle elektrikli olmuş modeller.
    Ha fiyatlardan güncellenmiş.. Yüzde 20

Valla araba işi sıkıntı.Yılbaşı hava yağmurluydu,camlar bugulanınca biraz da dikkatsizlik yüzünden arabayı kaldırıma vurdum.Sağ ön lastik patladı jant eğildi ve rot da da sıkıntı oldu.Zaten lastikler eskiydi.4 lastik değişimi rot ve jantın düzeltilmesi ve balans derken bana o kazanın maliyeti 12 000 oldu.E ocak mtv ayı,mazotu kaskosu falan derken araba 20 kağıt civarı yedi.2014 model araba bu.Sıfır arabası olanlara cidden şaşıyorum.Kardeşime söyledim onun araba nissan qashqai abi benim tek lastik 10 bin dedi.Cidden inanamadım.Bir qashqai görürsem lastiklerine bakacağım hangi ölçülerde onlar jip kategorisinde mi sayılıyorlar acaba.Ama bildiğin suv olarak kullanılan bir arabanın tek lastiği 10 bin olur mu yahu

Reha gaya Kütahyadaki tüm pavyonları süresiz kapatmış.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 218/1002 İlkİlk ... 118168208216217218219220228268318718 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •