Sayfa 234/1002 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,865 - 1,872 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    enflasyon farkının maaşa yansıması zamanında yasayla düzenlenmiş bir uygulama, hala yarın maaşlara yansıyacak mı diye soruyorlar töbe töbe..
    Hey allahım yüzde 5 lik fark enflasyon farkı mı şaka mı yapıyorsun nedir anlamadım.O zaten yansıdı e devlete yüklendi.Reis hiç bir şey demese yüzde 5 verilmek zorundamıydı ,bu yüzde 5 ulufe ocak ayını kapsayacak mı .Bu tartışılıyor Okuduğunu anlamak falan diye yazıyorsun sonra bunu yazıyorsun cidden değişik bir forumdaşsın

Bizim halk uyanık e devleti bu ayrıntı nedeniyle kitledi.Bizim forumdaş hala enflasyon farkı şu bu derdinde.

Bu yüzde 5 in ocak ayında deve edilmesi planlanmış olabilir.Yoksa bu işin bu kadar uzatılması çok manasızdı.Eğer öyleyse yuh artık diyorum umarım bunu düşünmemişlerdir diye düşünmek istiyorum.

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bunda şöyle bir çakallık da olabilir.Meclisten geçen kanun ocak ayı zammını kapsamadan da geçebilir.Bir ay bir aydır deyip o yüzde 5 farkları da iç edebilirler.Bunlardan beklenir.
    Bizde yav şak bürokrat çok gelir birinin akkına
    Geöen sene memura 8.000 tl verirken 8.000 tl 1 ocaktan değildw 15 ocaktan ödeyelim diyen bi aklı evvel çıktı. Herkesin 4.000 er tl sinin üstüne çöktüler.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bizde yav şak bürokrat çok gelir birinin akkına
    Geöen sene memura 8.000 tl verirken 8.000 tl 1 ocaktan değildw 15 ocaktan ödeyelim diyen bi aklı evvel çıktı. Herkesin 4.000 er tl sinin üstüne çöktüler.
    Ayhan hocam aynen bunu anlatmaya çalışıyorum.Ama kimi çabuk anlıyor kimi geç.Şu anda tüm bu tiyatro ocak ayındaki yüzde 5 in deve edilmesi nedeniyle olabilir.Reis müjde falan vermedi ki bu konuyu neden bu kadar geciktirdi.Herkese yüzde 50 dese minimum maaş 11 bin dese seçime yakın açıkladı seçimde işine yarar diye düşünecektim.Tatsız haber vereceksen erken ver ki seçime kadar unutulsun daha iyi diye düşünmek onlar için daha mantıklıydı.Niye geciktirdiler Sonra olayların gelişim şekline bakınca aklıma yuh artık o kadar değildir diye düşünemme rağmen ocak ayı yüzde 5 lik farkının iç edilmesi geldi.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    İsmail Saymaz
    @ismailsaymaz
    İşte, AK Parti’nim reklam filmi için İstanbul Valiliği tarafından verilen izin.
    Ve İETT otobüsünün sürücüsü İ.Ç.’nin kumpası anlattığı ifadesi.

https://twitter.com/ismailsaymaz/sta...D&refsrc=email
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7. Yaw ben gerçekten şakasına söyledim, bu millet , kardeşim yüzde 5 için e devleti kitliyorsa , yazık günah kalıbına, ulan bari hesap makınesi al, yüz lirada 5 lira , kaç tane yüz lira alıyosan 5 le çarp a be zır cahil , nasıl şifre yazıp, e devlete giriyın, hayret edıyom wallahi...

İster %5 versin ister vermesin si.....değil a.q....Alsın müsait yere koysunlar......

Sayfa 234/1002 İlkİlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •