Sayfa 250/1002 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    desidero abi nataşa olmuş 300 dolardan 700 dolar adam şimdi sevgilisine hava atıp orada kıstıracaksa belki ucuza bile geliyordur abi metresini götüren de vardır biz fakir kafasıyla düşünüyoruz.
    Batmanim Forever ı'm
    Nataşa ya hava mı atılırmış, biz genşşşken Tirabizon a gittiydik gezmeye bi arkadaş davet ettirdi, bi gece ana caddelerden birinde iri bi Laz kendinden parasını isteyen Nataşaya bi yumruk attıydı kadın anında uzandı.
    Şimdi işler değişti mi bilmiyorum ben artık iyice ehtiyar oldum yeni durumu takip edemiyom
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    basganım reha abi eskiden etli butlu konulara giriyordu emekli zammı kısıldıkça artık oda girmez oldu bu konulara
    mutfağa giren baldan pekmezden mi kıstı nedir? ayasofya abi ona bi kekikli vs. karışım yapar özledik Gaya abinin yorumları
    oda dün mesajda 00 doalr diyordu bende nereden bulacak o fiyata rus gürcü bayan işçi diyordum
    meğer oda etli butlu konulara girmiş
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Batmanim Forever ı'm
    Nataşa ya hava mı atılırmış, biz genşşşken Tirabizon a gittiydik gezmeye bi arkadaş davet ettirdi, bi gece ana caddelerden birinde iri bi Laz kendinden parasını isteyen Nataşaya bi yumruk attıydı kadın anında uzandı.
    Şimdi işler değişti mi bilmiyorum ben artık iyice ehtiyar oldum yeni durumu takip edemiyom
    abi Faruk sonwithroses da midye baklava KG 1056 gayme olmuş

artık enerciiii azaladı abi

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    abi Faruk sonwithroses da midye baklava KG 1056 gayme olmuş

artık enerciiii azaladı abi
    Bu Faruk (osuruktan Teyyare) Son of some with red rose , 1000 i hadi diyelim de 56 sını nereden buldun, hadi 50 si tamam da 6 sını nasıl buldun bu 6 yı almazsan baklavayı vermez misin
    Son of.... ...
    .,......

Ben Nizip ten Kaju getirttim şimdi onu yiyecem baklafa çok paalı
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Merkez’de baba mobingine isyan

Merkez Bankası çalışanı Büşra Bozkurt, Başkan Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığı iddiasıyla CİMER’e şikayet dilekçesi verdi. Erol Erkan’ın MB’de gayri resmi yönetici gibi davrandığı iddia edildi...

https://www.sozcu.com.tr/merkez-de-b...e-isyan-p16176
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu Faruk (osuruktan Teyyare) Son of some with red rose , 1000 i hadi diyelim de 56 sını nereden buldun, hadi 50 si tamam da 6 sını nasıl buldun bu 6 yı almazsan baklavayı vermez misin
    Son of.... ...
    .,......

Ben Nizip ten Kaju getirttim şimdi onu yiyecem baklafa çok paalı
    o ince bir hesabın göstergesi abi kafadan atmıyoruz demek

bu arada red roses nereden çıktı kırmızı güllüoğlu mu?

online da 968 TL imiş tükanı işgal etmezden fiyat ucuzluyo

https://www.farukgulluoglu.com.tr/fi...e-baklava-1-kg

7.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    basganım reha abi eskiden etli butlu konulara giriyordu emekli zammı kısıldıkça artık oda girmez oldu bu konulara
    mutfağa giren baldan pekmezden mi kıstı nedir? ayasofya abi ona bi kekikli vs. karışım yapar özledik Gaya abinin yorumları
    Zeytinyağında onu aldattılar ya. Şimdi her almaya gittiğinde test yapıp belirli bir prosedür uyguluyoruz o da baya zaman alıyordur. Malum tavşanlı da bir de köpek var onun belediye prosedürü de zaman alır.
    https://youtu.be/1Nrh44aqyRs?si=vzCe7_DoMLz0h_vs

Sayfa 250/1002 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •