Sayfa 453/1006 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 3,617 - 3,624 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Tuğba Özay
    @t_ozay
    ·
    1 sa
    Dünyanın en büyük tahvil fonu yöneticilerinden Pimco, her şey plana uygun giderse önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke notuna ulaşabileceğini düşünüyor.

��Pimco geçen yılın ikinci yarısından bu yana TL cinsi tahvillere yatırım yapıyor.…

Tıfıl sabah bir soru sormuştun cvp kendileri vermiş
    memlekette 1 sene önce nas ve kkm konuşuluyordu şimdi ortodoks politikalar konuşuluyor bir bakmışın 6 ay sonra başka hikayeler duyarız burası Türkiye
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

9081.................................Şort......... ..................

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Anlaşılan Hafize hanım sürekli başka bir haber ile TT olacak..
    .................

Kerim Rota:
    Uzun zamandır finans çevrelerinde konuşulan bu gariplik sonunda resmi bir belgeye yansımış.

Bu sebepten bankadan istifa edip yurt dışına giden bankanın yıllarca yatırım yaptığı uzmanlar olduğu da söyleniyordu.

Bakalım @Merkez_Bankasi bu konuda bir iletişim yapacak mı?
    Bu twitten hiç birşey anlamadım.Bu sebepten ? Hangi sebepten? yurtdışına giden banka? Bu nasıl bir cümledir.? istifa edip gidenlere mi yatırım yapmış banka.Bu sebep hangisi bende twitter yok o sebebi belirtti ise bari size zahmet taşıyabilir misiniz buraya ?

Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bu twitten hiç birşey anlamadım.Bu sebepten ? Hangi sebepten? yurtdışına giden banka? Bu nasıl bir cümledir.? istifa edip gidenlere mi yatırım yapmış banka.Bu sebep hangisi bende twitter yok o sebebi belirtti ise bari size zahmet taşıyabilir misiniz buraya ?
    eğitim için daha önceden yurt dışına gönderilen uzmanlar şimdi istifa edip yurt dışına çalışmaya gidiyormuş.

bu her zaman her kurumda vardı. bence pek haber değeri yok.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Çıtak dayucuğum herif deredeki taşla havadaki kuşu vurdu, endekis mühendisliğinde master yapmış biriyle başedemezsin
    ederiz.. ''etmeyin, onla olmaz o iş '' dedik... tepeden % 2 sattılar

Alıntı Originally Posted by çıtak Yazıyı Oku
    cephanelikte mermileri kalmadı... ASELSAN ile süngü hucumuna kalkıştılar

hazır olun çökeceğiz tepelerine

6.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim burası Ereğli yada Froto topiği değil.
    Karıştırdın sen gene...

Geyiğini oralarda yapmaya devam et lütfen... Abilerini yorma

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Güzel kardeşim burası Ereğli yada Froto topiği değil.
    Karıştırdın sen gene...

Geyiğini oralarda yapmaya devam et lütfen... Abilerini yorma
    Geyik değildi benim yaptığım siz kerim rota mısınız.Benim bozuk türkçesinden ötürü lafım kerim rota ya idi.Siz neden üzerinize aldınız ki.Bir rica ile eğer kerim rota hangi sebep olduğunuda bir önceki yada bir sonraki twit inde açıkladı ise ve sizde bunu buraya kopyalarmısınız dedim.Hatta rica ettim . Bunu neresi geyik .ne frotosu ne eregl si. Ne abisi.? Ne biçim hitap tarzı bu.?

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    kademeler yeterince doldu
    hazır kademelerde dolmuş ..

Sayfa 453/1006 İlkİlk ... 353403443451452453454455463503553953 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri