-
Tuğba Özay
@t_ozay
·
1 sa
Dünyanın en büyük tahvil fonu yöneticilerinden Pimco, her şey plana uygun giderse önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye'nin yatırım yapılabilir ülke notuna ulaşabileceğini düşünüyor.
Pimco geçen yılın ikinci yarısından bu yana TL cinsi tahvillere yatırım yapıyor.…
Tıfıl sabah bir soru sormuştun cvp kendileri vermiş
memlekette 1 sene önce nas ve kkm konuşuluyordu şimdi ortodoks politikalar konuşuluyor bir bakmışın 6 ay sonra başka hikayeler duyarız burası Türkiye
-
9081.................................Şort......... ..................
-

Originally Posted by
emregunes
Anlaşılan Hafize hanım sürekli başka bir haber ile TT olacak..
.................
Kerim Rota:
Uzun zamandır finans çevrelerinde konuşulan bu gariplik sonunda resmi bir belgeye yansımış.
Bu sebepten bankadan istifa edip yurt dışına giden bankanın yıllarca yatırım yaptığı uzmanlar olduğu da söyleniyordu.
Bakalım @Merkez_Bankasi bu konuda bir iletişim yapacak mı?
Bu twitten hiç birşey anlamadım.Bu sebepten ? Hangi sebepten? yurtdışına giden banka? Bu nasıl bir cümledir.? istifa edip gidenlere mi yatırım yapmış banka.Bu sebep hangisi bende twitter yok o sebebi belirtti ise bari size zahmet taşıyabilir misiniz buraya ?
-

Originally Posted by
Mathias
Bu twitten hiç birşey anlamadım.Bu sebepten ? Hangi sebepten? yurtdışına giden banka? Bu nasıl bir cümledir.? istifa edip gidenlere mi yatırım yapmış banka.Bu sebep hangisi bende twitter yok o sebebi belirtti ise bari size zahmet taşıyabilir misiniz buraya ?
eğitim için daha önceden yurt dışına gönderilen uzmanlar şimdi istifa edip yurt dışına çalışmaya gidiyormuş.
bu her zaman her kurumda vardı. bence pek haber değeri yok.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Çıtak dayucuğum herif deredeki taşla havadaki kuşu vurdu, endekis mühendisliğinde master yapmış biriyle başedemezsin

ederiz.. ''etmeyin, onla olmaz o iş '' dedik... tepeden % 2 sattılar

Originally Posted by
çıtak
cephanelikte mermileri kalmadı... ASELSAN ile süngü hucumuna kalkıştılar
hazır olun çökeceğiz tepelerine
-

Originally Posted by
Mathias
Güzel kardeşim burası Ereğli yada Froto topiği değil.
Karıştırdın sen gene...
Geyiğini oralarda yapmaya devam et lütfen... Abilerini yorma
-

Originally Posted by
emregunes
Güzel kardeşim burası Ereğli yada Froto topiği değil.
Karıştırdın sen gene...
Geyiğini oralarda yapmaya devam et lütfen... Abilerini yorma
Geyik değildi benim yaptığım siz kerim rota mısınız.Benim bozuk türkçesinden ötürü lafım kerim rota ya idi.Siz neden üzerinize aldınız ki.Bir rica ile eğer kerim rota hangi sebep olduğunuda bir önceki yada bir sonraki twit inde açıkladı ise ve sizde bunu buraya kopyalarmısınız dedim.Hatta rica ettim . Bunu neresi geyik .ne frotosu ne eregl si. Ne abisi.? Ne biçim hitap tarzı bu.?
-

Originally Posted by
*Bozkurt
kademeler yeterince doldu

hazır kademelerde dolmuş ..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules