Sayfa 323/1002 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    Senin söylediklerinden bunların suçlusu EYT’li diye anladım.
    O zaman yanlış anlamışsın...
    Diğer yazdıklarıma da bak hemen atlama...
    Herkese dokunur yazdıklarım, kendim de dahil,
    ama ben gocunmuyorum zira ülkede yanlıştan dönülecekse sen de ben de, işadamı da, bürokrat da, siyasetçi de herkes ödeyecek.

Ama sen zaten bunları biliyorsun değil mi polemik olsun diye fırtladın.........
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Tüm avrupa kupalarını trt almış. Türk takımlarının tüm maçları şifresiz yayınlanacakmış önümüzdeki yıldan itibaren
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Tüm avrupa kupalarını trt almış. Türk takımlarının tüm maçları şifresiz yayınlanacakmış önümüzdeki yıldan itibaren
    Dijital spor platformu kalmayacak demek ki, lig maçlarının yayın hakkı falanda kalmaz, takımların yayın parası olayı biter.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Seyhan Avşar
    @seyhanavsar
    Suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın adamları olduğu belirtilen kişilerin İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e suikast planı telefon tapelerine yansıdı.

Sanıklar halkında çok sayıda suçtan ceza istendi. Ancak Soyer’e ilişkin suikast planı savcının mütalaasında dile bile getirilmedi.

AKP’li herhangi bir belediye başkanına suikast planlansa neler olurdu acaba?

https://twitter.com/seyhanavsar/stat...D&refsrc=email
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Öteki Türk
    @OtekiBakiss
    İspanya'da bebeği ile gezmeye çıkan bir baba ülkesine girmiş Kuzey Afrikalı kaçaklar tarafından bıçakla tehdit ediliyor.

Neyse ki bu babanın derdi son bulacak ve Afrikalılar Türkiye'ye gelecek, Avrupa'nın huzur ve güvenliğini sağlamaya devam edeceğiz.

https://twitter.com/OtekiBakiss/stat...D&refsrc=email

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Dijital spor platformu kalmayacak demek ki, lig maçlarının yayın hakkı falanda kalmaz, takımların yayın parası olayı biter.
    Sadece Türk takımlarının maçların trt1 ve trtsporda diğer tüm maçlar trt digitalde
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Desene Başgan yandaşların futbol maçlarını şifreli kanallardan izleterek para kazanma dönemleri sone erdi!

Sayfa 323/1002 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •