Sayfa 137/650 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Yok kardeşim bu işin vebalı mı kaldı,gecen bu tarihlerde 5 liradan alındı bu hisse şimdiki durumu ortada

Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Vertuda strateji acsel de osmanlı topladıkları malları vermişler. Çıkışa destek olmuşlardı. Düşüşe sebep oldular ama buralardan aşağısı olmaz sanki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Bütün üç kağıtçı patronlara ders olsun. Bütün sessiz ky lere örnek olsun. SPK artık düzelmeye başlıyor. TRNSK a usulsüzlüklerinden dolayı mart ayında kesmeleri gereken cezayı kesmemişlerdi. BİMER ve CİMER e şikayetlerim sonuç verdi. Cezayı yediler. Benden üttükleri paranın en az 2 katı.. Üçkağıtçı ya da beceriksiz patronları BİMER ve CİMER e şikayet edin, yeni SPK ya yardımcı olun. SPK ya mail den daha etkilidir. Zira üst makam kayıtlarına giriyor. İsteseler de istemeseler de işlem yapmak zorunda kalıyorlar. Cumhurbaşkanımız Borsanın adam olması için çok dikkatli çalışıyor. Zira BİST in dünya çapında hedefleri büyük. İntikamınızı alın. Devletimize yardımcı olun. Asalaklar temizlenmeden düzelmeden BİST de adam olmaz. Susan zulmü hak eder. YTD
    Attached Images Attached Images

4.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Sayın hocam; hisse golden cross olmuşmu? Yada hangi fiyatta golden cross oluşuyor.200 gnlük ort.yukarı kesmişmiyiz. Size zahmet olmazsa müsait bir zamanda nakarsanız mutlu olurum. Teşekkürler.. Sevgili secomedya veya diger arkadaşlarda yazabilirler. Grafik paylaşan emek veren herkese emekleri için teşekkür ederim.
    Sayın Cengo kardeşim ;

Golden cross'u genellikle paritelerde ve fx piyasasında çoğu kez kullanmıştım. Çok ta faydasını gördüm. Lakin hisse piyasasında hiçbir işime yaramadı. Neden olduğunu bilmiyorum. Spekülatif hareketlerin hisse piyasalarında daha fazla olmasından kaynaklı olabilir. Golden cross standart olarak MA50 çizgisinin MA200 çizgisini yukarı yönlü kesmesi ile oluşuyor. Fakat ben genellikle EMA55 ve EMA200 kullanıyorum grafiklerimde. Yıllardır hepsini denedim. Destek ve direnç belirlemede en çok işime yarayan EMA55 olmuştur. Hala da onu kullanıyorum.

Gelelim sadede ) Vertuda şuanlık bir golden cross yok. Fakat dedim ya...Hisselerde işlem yaparken golden crossa bakmam.

Vertuyu satın alma nedenlerim şunlar. Aşağıdaki grafiğin bir nevi açıklaması :
    1 ) İkili dip formasyonu oluşmuş.
    2 ) Düşen trend çizgisi yukarı yönlü kırılmış.
    3 ) EMA55 direnci yukarı kırılmış.
    4 ) RSİ göstergesindeki düzelmeler.

Bu saydığım 4 neden yüzünden kağıda girdim. Görüldüğü gibi sadece teknik analiz ) Ne speğini bilirim ne de haberini )
    Bilmiyorum doğru mu yanlış mı sadece tekniğe bakmak? Ama bu şekilde daha başarılıyım. Haber, spek, temel analiz işine girince benim daha da kafam karışıyor,yatırım yapamıyorum. En iyisi böyle..

Bu kış yine bu saydığım 4 neden oluştuğu için 3,60 lardan teknosaya girmiştim. Kağıt süper yürüdü. Tam da beklediğim gibi. Fakat ben biraz acele edip erken inmişim Yine de Allah bereket versin güzel kar almıştım.

Şimdi aynı şartlar vertuda da oluşmuş. Bakalım ya nasip. 3,04 kırmasını bekleyeceğiz )

Bu arada kimseye alın veya satın demiyorum. Yeterince can yakmış bir kağıt zaten. Yüksek maliyetli arkadaşlar var aramızda. İnşallah sizler de zararsız kurtulursunuz. Selametle.

G0Zqqv.jpg

5. Sayın Fibonacci 55; sayfada çokyer kaplamasın diye alıntı yapmıyorum. Öncelikle bu doyurucu yorumunuz için teşekkür ederim. Sizi yıllar öncesinden tskb hisse nette takip ederdim.. Oradaki tüm yorum ve fikirlerinizi keyifle okurdum. Ben aslında vertu' dan tamamen umudu kesmek üzereyim. Ama son 4 cuma kapanışlara bakıyorum hep bir önceki cumanın üzerinden kapamış.. (Gerçi endex rekordan rekora koşup millet tur bindirdi ya neyse ...) Hergün seansı özellikle vertuyu izliyorum. Hareketleri okadar saçmaki. Tam diyorsunuz çok işlem yaptı artık 2.91 ve altına mal vermez fakat bide bakıyorsunuz saman alevi gibi sönüveriyor. Resmen endexi bekliyor. Piyasa hafif satış yese bu paldır küldür aşşa yuvarlanıp yok canım vermez dediginiz yerekadar fiyat düşüyor. Ben açıkcası bunun grafigine güvenemiyorum hocam. Sert bi düzeltmede 2.75 lere kadar dogru düzgün destek yok. 2.82-83 belki biraz. Yani uzatmayım birsabah ekranı açtıgımda nezaman %8-10 gibi yukardan açıp bi aşşa bi yukarı ve yüksek hacimleki bu tüm haftanın toplam hacimini geçmeli, yukarı uzun bir yeşil direk çekip orda veya daha üstünde haftalık kapanış yapabilirse işte o zaman güvenimi kazanır.. Saman alevi gibi sönmeden %10 yada üzeri bir sabah açar umuduyla ekranımı hergün açmaya devam edicem.. Tekrar saygılar sunarım hocam.. Teşekkürler..

6. Sayın Cengo kardeşim ;
    Söylediklerinde gerçekten çok haklısın. Zaten vertunun saçmalıkları grafiğe de yansımış. Günlük kapanan mumlara bakıyorum. Misal; 2,50 de güne başlamış, 2,75 lere yükselmiş, öğleden sonra 2,35 lere düşmüş eksiye girmiş ve günü 2,45 te kapamış Tamamen saçmalık. Neden yükseldin, neden düştün, neden eski haline geri geldin? Hiçbir mantık yok. Aslında GYO şirketlerine yatırım yapmak akıllıca değil.Bilgiğim kadarıyla Vertu gibi şirketler ; batık olan şirketlerin hisselerini satın alıyorlar. Çünkü batmak üzere olan şirketlere bankalar kredi vermiyor. Vertu gibi şirketler de diyor ki. Ben senin şu kadar milyon hisseni 1 tl den alacağım. Sen işlerini toparladığında bu hisselerini 2 tl den benden geri alacaksın. Bir nevi gayriresmi tefecilik :D Bir ofisten ibaret şirketlere yatırım yapıyoruz bizlerde. Aslında yanlış yapıyoruz. Dediğim gibi sadece teknik anlamda bir kıpırdanma gördüğüm için vertuya girdim. Ama çok uzun soluklu bekleyeceğimi düşünmüyorum. 3,50 gibi bir seviye görürsem vedalaşırım. 2,75 altına sarkarsa da kolu keserim mecburen. Stop yediğim kağıda da bir daha asla girmem
    Yolumuz bahtımız hayırlı olur inşallah. 2,75 ile 3,04 arasındaki hareketleri bizim için biraz zaman kaybı olacak gibi görünüyor. Şu 3,04 ü hacimli bi kırıp üzerinde gün kapatsa çok güzel şeyler olacak aslında ama devamlı aşağı basıyorlar oralara geldikçe. Hayırlısı bakalım..

7.  Alıntı Originally Posted by DARTHvader Yazıyı Oku
    Bütün üç kağıtçı patronlara ders olsun. Bütün sessiz ky lere örnek olsun. SPK artık düzelmeye başlıyor. TRNSK a usulsüzlüklerinden dolayı mart ayında kesmeleri gereken cezayı kesmemişlerdi. BİMER ve CİMER e şikayetlerim sonuç verdi. Cezayı yediler. Benden üttükleri paranın en az 2 katı.. Üçkağıtçı ya da beceriksiz patronları BİMER ve CİMER e şikayet edin, yeni SPK ya yardımcı olun. SPK ya mail den daha etkilidir. Zira üst makam kayıtlarına giriyor. İsteseler de istemeseler de işlem yapmak zorunda kalıyorlar. Cumhurbaşkanımız Borsanın adam olması için çok dikkatli çalışıyor. Zira BİST in dünya çapında hedefleri büyük. İntikamınızı alın. Devletimize yardımcı olun. Asalaklar temizlenmeden düzelmeden BİST de adam olmaz. Susan zulmü hak eder. YTD
    Bu dur işte. Aynı şeyi bu meymenetsiz kağıda yapacağım. Ancak şu günler önemli, eğer endeks geri geldiğinde bahaneyle düşmeye devam ederse detaylarıyla şikayetimi yapacağım... 60 bin endekste 5 tl olan bir kağıdın 110 bin endekste 2.9 olmasının açıklanabilir bir sebebi olmalıdır..
    YTD

8. teşekkürler Trendman. bence hiç vakit kybetmeyin. bir iki aya ancak sonuçlanır ve cezayı yiyince akıllanırlar. trnsk a bakın. nasıl akıllancak..

Alıntı Originally Posted by Trendman Yazıyı Oku
    Bu dur işte. Aynı şeyi bu meymenetsiz kağıda yapanscağım. Ancak şu günler önemli, eğer endeks geri geldiğinde bahaneyle düşmeye devam ederse detaylarıyla şikayetimi yapacağım... 60 bin endekste 5 tl olan bir kağıdın 110 bin endekste 2.9 olmasının açıklanabilir bir sebebi olmalıdır..
    YTD

Sayfa 137/650 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237637 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •