Sayfa 136/650 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 1,081 - 1,088 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Bu hisseyi uzun zamandır taşıyan be yukarıdan maliyetli bir yatırımcı olarak teknik göstergelere ve temel haberlere itibar etmenin nasıl bir ceza olduğunu biliyorum buraya yeni gelen değerli ortakların bunu öğrenmemesini dilerim.Ben memnun değilim.Hayırlısıyla kurtulmak ümidiyle.

2. 2.89 bile yaktı aşşadan a.g. kafayı yiycem şimdi

üstat sağlam dur. )) tecrübeyi konuştur.

emekli 777

4. Sayın Kerasus hengameyi izlemeye devam kalan sağlar filmin sonunu görür.

5.  Alıntı Originally Posted by Cengo Yazıyı Oku
    Hoş geldiniz hocam. İnşallah ayagınız ugurlu gelir.
    Hoşbulduk. Amin İnşallah

6.  Alıntı Originally Posted by xyz Yazıyı Oku
    Sn. Fibonacci55 grafikteki mavi ortalama an itibariyle hangi fiyata denk? Elinize sağlık.
    Mavi renkli ortalama yani ema55 benim stop seviyem olan 2,76 yı gösteriyor an itibariyle. tabi bu çizgi hareketli ortalama olduğu için gün içi hareketlere bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. şuanki stop seviyesi 2,76.

5-6-7 temmuz tarihlerinde ema55 2,71 i göstermiş ve buranın altına inmeden yukarı dönmüş. Destek seviyesi olarak şimdilik ema55 bize referans olabilir.

7.  Alıntı Originally Posted by fibonacci55 Yazıyı Oku
    Mavi renkli ortalama yani ema55 benim stop seviyem olan 2,76 yı gösteriyor an itibariyle. tabi bu çizgi hareketli ortalama olduğu için gün içi hareketlere bağlı olarak farklılık gösterebiliyor. şuanki stop seviyesi 2,76.

5-6-7 temmuz tarihlerinde ema55 2,71 i göstermiş ve buranın altına inmeden yukarı dönmüş. Destek seviyesi olarak şimdilik ema55 bize referans olabilir.
    Sayın hocam; hisse golden cross olmuşmu? Yada hangi fiyatta golden cross oluşuyor.200 gnlük ort.yukarı kesmişmiyiz. Size zahmet olmazsa müsait bir zamanda nakarsanız mutlu olurum. Teşekkürler.. Sevgili secomedya veya diger arkadaşlarda yazabilirler. Grafik paylaşan emek veren herkese emekleri için teşekkür ederim.

8. Endeks olmuş 107 bin aylardır çoğu yatırımcı para kazanmış VERTU da mal yıkılanlar hariç bu şirket KAP a somut icraat haberi vermemiş bir çok husus gölgeli hisse sürekli patinaj da Allah sonumuzu hayır etsin somut bir gerçeği bilebilen belki spek vs.biz değil bu şirketin ederi bu fazlası pahalı denebilir ancak BİST'te ne şirketler prim yaptı ben yüksek sesle düşündüm alın satın vs demem kimsenin vebalini almam.

Sayfa 136/650 İlkİlk ... 3686126134135136137138146186236636 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •