Sayfa 405/1002 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Fatih Karahan’ın yeni Merkez Bankası Başkanı olarak atanması değerlendiriliyor (Bloomberg News)

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Atama bu gece yapışacakmış.
    Ama kim gelirse gelsin yüksek faizden rahatsız olan bir kesimin olduğu kesin.
    Ve faizde ısrar edeni itibarsızlaştırmak için el altından haberler sızdırılarak faizle savaşıldığı anlaşılıyor.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Töbe estağfurullah, 1.5 yaşındaki çocuğu etkilenmemesi sebebi de varmış, Hafize abla sen göreve geldiğinde bu çocuk yokmuydu?
    İstifa açıklaması bile abartılı olmuş .. Yurt dışında bu şekilde istifa eden hiç olur mu

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Buradan öğrendim de.
    Haberleri sonra okudum.
    Af talebiymiş.
    Tamam.
    Şimdi içim rahat etti.
    Tabiki olabilir, yazılara ilk aşamada bakılmıyor önemli haberlerde, ama siz yazınca acaba deyip bir an ben de korktum
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Nebati isterük.
    Hacı Yakışıklı benim adayım.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Atama bu gece yapışacakmış.
    Ama kim gelirse gelsin yüksek faizden rahatsız olan bir kesimin olduğu kesin.
    Ve faizde ısrar edeni itibarsızlaştırmak için el altından haberler sızdırılarak faizle savaşıldığı anlaşılıyor.
    Onlarin kim olduğu belli değil mi hocam? 2018 den bu yana özel sektoru kurtarmak için halkın icinden gecen damadettin ve surekasi. Ebemizi bellediler durulmadilar, doymadilar emanuke. Gel bi kulak arkası kaldı onu da becerin.

7. Başkan yardımcısı Fatih Karahan atanacakmış.
    Pazartesi sabah ortalık yatışmış olur.

8. kuyuya taşı atan kuyudaki taşı ancak çıkarabilir taşın nasıl çıkarılacağını en iyi taş atan bilir

Sayfa 405/1002 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •