hisse.net uygulamasını neden kullanmiyorsunuz?Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisse.net uygulamasını neden kullanmiyorsunuz?Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereden kesin olarak görebiliyoruz bilemiyorum ama benim 20 yılı da geçmiş olmalı. Çünkü forumun ilk kullanıcılarından biri olduğumu sanıyorum . Bir ara forumun hafızası mı ne silinmişti uçup gitmişti kullanıcı bilgileri. Nasıl görebiliyoruz ilk bilgilerimizi, bilen biri yazabilir mi?Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basit bir suç duyurusuna bakar. Göçmen kaçakçılığı suçu oluşur. 5 yıldan fazla cezası var. Yasa dışı göçmene is veren gibi ev kiralayan da bu suçu işlemiş olur. (TCK 79)Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
72 saatte ne değişti.
Enflasyonda düşüş yok beklentilerde rötar var... Hafta başında Enflasyonda şubattan itibaren kayda değer düşüş öngörüyoruz diyen Hazine Bakanı bu kez haziran ayını işaret etti. Üç gün içinde gelen dört aylık erteleme şaşırttı. Hükümetin geçmişteki benzer açıklamaları hatırlatılarak, fakirleştiren döngüyü sürekli açıklamalarla ötelemenin bir yöntem olamayacağı yorumları yapıldı.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...egisti-1835326
Yer İmleri