Sayfa 245/1015 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: Viop LIX

1.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Bozkurt reis bölgesini İşaretleyen Aslan gibi her yeri işaretledin hala bir numara yok
    Herifin satmasını bekliycen bahriyeli abi, biz tepeye işedik gerisi bizi ilgilendirmez
    Hamdım Piştim Yandım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    viob da kaldıraç 1 olacak..İşte o zaman huzur oluyor...

Yani 97.000 tl için 1 kontrat.

aslında dün pek parlak geçmemişti. ama satış devam etmedi. bir günde ne değişir ki.

nasipte yoksa dayak bile yenmiyor ağız tadıyla.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    2 gündür bofa baskısı ben teknik olarak bakıyorum 1-2 gün içinde kaldığı yerden devam eder diye düşünüyorum.
    ariston ,

tuprs 2 gün önce konuştuk bak bugun yukarı %3 yakın.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    hint...dangal filminde....üzülme, bir eyalet şampiyonuna yenildin repliği ile...

sultan filmindeki...bir sultanı, yine bir sultan yener repliği aklıma geldi....
    konu açılmışken 1997 de tanıştım kendileriyle borsada nasıl zengin olunur diye kendime sordum

anlayabildiğim kadarıyla para hırsına kesinlikle kapılmayacaksın, Yalnız şu var ki biraz benim kafa bassa bilgi hırsı var bu bilgiye sahip olmakta çok zorlanıyorum aştığımda inşaallah..

6.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Normalde buraya poz yazmam ama 9766.5ye yazıldım ben de. Hala istedigim fiskirtmayi yaptirmadi
    emri sildim. 9764,50den döndürdü. ne diyek canımız sağolsun

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Berkimcans abi senin içinde 1 dene 9762 den şort cetonu salladım langırt köy sandığına
    Shortları çuvala doldura doldura yukarı sürüyorlar gene, Tv, forum, sosyal medya ve diğerlerinde düzeltme beklentisi var, düzeltmenin daha sağlıklı olduğu vurgulanıyor hep, yani shortçulara cesaret veriliyor, dikkat derim short pozisyonu olanlar/açanlar fırsat verince kapanmak lazım, daha aşağıları hedeflemek riskli gibi! Endeks shortlamaktansa, Pay Vadeli shortlamak daha mantıklı sanki, bugün sanayi, yarın ulaşım, diğer gün xBank, öteki gün holding alıyor, endeks mecbur yükseliyor ama hisseler de short kapanma fırsatı veriyor!

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    konu açılmışken 1997 de tanıştım kendileriyle borsada nasıl zengin olunur diye kendime sordum

anlayabildiğim kadarıyla para hırsına kesinlikle kapılmayacaksın, Yalnız şu var ki biraz benim kafa bassa bilgi hırsı var bu bilgiye sahip olmakta çok zorlanıyorum aştığımda inşaallah..
    abi bir borsa spekülatörünün anıları diye bir kitap var. şimdiye kadar okuduğum en iyi kitaplardan biri. piyasa işleyişi hakkında içeriden muazzam bilgiler veriyor. 100 yıl öncesini anlatıyor. 1923 yılında yazılmış ama hala tam bir başyapıt.

bence borsayla ilgilenen herkes okumalı.

Sayfa 245/1015 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •