"A Perfect World" "Kusursuz Dünya" isminde bir film var, Kevin Costner oynuyordu.
Filmin ismine bakarsan bilim kurgu veya ütopya sanırsın.
Edindiğim tecrübe öyle kusursuz bir dünya kuralım vs diye bir hedef filan yok. İnsanları ve diğer görünür görünmez varlıkları imtihan etmek için var olan bir yerdeyiz.
Yani istenirse daha sorunsuz bir dünya mümkün ama o zaman imtihan imkanı sınırlı olur.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
AYGAZ da da yabancı bir şirket var, aile dostu olduğu için yabancı kategorisine sokmadım.
Likit Petrol işinde çok büyükler, AYGAZ'a zamanında ortak olmuşlar muhtemelen.
Doç Dr Soner gökten Cevdet hocanin söylemini şöyle yorumlamış. Bir iktisadi sistem iflas etmiş. Kral çıplak ve hocanin bu durumdan çaresiz kaldığını yorumladı bir de TÜİK den hocanın da rahatsız olduğunu söyledi
Bence, hocanın modellemelerde kullandığı verilerle gerçek dünya arasındaki link de kopmuş....Hatalı projeksiyon üretiyor.
Allaha şükür, artık MB söz dinliyor, üstelik bunu hala bağımsızmış gibi taklit ederek sergiliyor.
Daha sert girecek gibi oluyorum, aklıma eski Güldür Güldür ekibi geliyor, buna da şükür Ya Rab diyorum, vazgeçiyorum. Allah yoklukla terbiye etmesin, olmayınca, işte o hiç olmuyor. O yüzden, çalışın çalışın aferin demek düşer.
-----------------------------------------------------------------
Pala....napıyon be ya...uzat bakalım, uzat...dikkat et, çarpılmayasın...azdan az, çoktan çok gider..
Borsayı seviyorum, ne kadar saçma şey var ise sebepler konusunda farklı görüşler olsa da herkesin gözü önünde oluyor.
TV kanalları, haber siteleri, şirket sayfaları, KAP, SPK gibi şeyler var. Beni para ilgilendirimiyor diyen çok azdır, en kötü al birine ver.
Yer İmleri