Sayfa 519/1002 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,145 - 4,152 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    O şey yok mu pazarda.
    Nasıl bir kazık yediysem, görmedim bile.
    [emoji23]

2. Bende şunu sorayım bari güvendiğiniz fiyatı normal online satışı olan kuruyemişçi tavsiyeniz var mı? Kaç yerden aldım hep bayat

3. Konuyu değiştirelim. Benim oğlana araba aldık iki haftadır biniyor arada. Arabanın yağına baktın mı diye sordum yok dedi. Suyuna baktın mı dedim yok dedi antifrize baktın mı dedim yok dedi. Bunu üç defa sordum hala yok. Aldığımız adamı aradım abi suyu yağı antifriz var mı diye. Bu gençler niye böyle. Tek dünyaları telefon başka bir şey yok.

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bende şunu sorayım bari güvendiğiniz fiyatı normal online satışı olan kuruyemişçi tavsiyeniz var mı? Kaç yerden aldım hep bayat
    Kuruyor online olmazsa gidecen kavrulmuş alacaksın taze.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Bende şunu sorayım bari güvendiğiniz fiyatı normal online satışı olan kuruyemişçi tavsiyeniz var mı? Kaç yerden aldım hep bayat
    Bu söylediğimde, asla olmaz, Kadıköy ün kaliteli barları bunlardan alır Kuruyemişi, bu da bilmeyenlere hizmetim olsun. Meraklılar kuruyemiş diye gir internete aynı yılın mahsulü ve vakum olarak ne istersen gelir Alâ dır.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

6. 3- 5 karşı firma adamı yorum yapmış bu lvklara rağmen 4.3 puanı var.

7. Cevdet hoca açıklamasından sonra acayip bir korku saldı. O adamı orada rte tutmaz. Seçimden sonra kötü sonuç bekliyorum akp MHP için bu sebeple şimşek de gider yada esnetilir diye düşünüyorum. Ayrıca doğalgaz elektrik zammı söz konusu. Tabi enflasyon patlayınca faiz artışı gerekir onun için izin yok. Nebati sistemine dönermiyiz IMF ye gidermiyiz bir türlü kestiremedim.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu söylediğimde, asla olmaz, Kadıköy ün kaliteli barları bunlardan alır Kuruyemişi, bu da bilmeyenlere hizmetim olsun. Meraklılar kuruyemiş diye gir internete aynı yılın mahsulü ve vakum olarak ne istersen gelir Alâ dır.
    Eyvallah sağol

Sayfa 519/1002 İlkİlk ... 19419469509517518519520521529569619 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •