Sayfa 558/1002 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,457 - 4,464 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Bu Ali Tezek ı dişardan dinleyen işçi dostu zanneder, böyle lafları sansasyon olsun millet gelsin soru sorsun diye yapıyor buna gidenlerden duydum yarım saate binlerce lira alıyor, baldızıyla kırıştırıyordu en son , bu itneler bi üst çakma noktasına gelince, fular bağlamaya başlar Ahmet Maranki de fular takmaya başlamıştı en son, Lavmancı dayı ...
    Demek ki pzvnkin arpası azalmış, emekliye seyyanen falanla müşteri toplayıp daha doğrusu unutulan adını hatırlatmaya çalışıyor..
    Ben de danışmanlık v.s. para kazandığını tahmin ediyordum, dediğiniz gibi goygoyculuk yaparak TV'lerde boy gösteriyor.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Beni de attıracaklar içeriye, bu kadar yazıya sende işin içindesin deyecekler.

Silivride rakı olsa, ben kendim gireceğim zaten.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Şamil iş açığa çıkınca, deprem konut hakkından vazgeçmiş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu tür mafya ya da suç işleyenler kanunları avukattan iyi biliyor. Bizim eski mahallede adam alacağını almaya gitti yıllarca hapis yattı. Adamlar adam vuruyor yatmıyor. Her mm nin önemi var. Sonra nasıl ifade verecen önemli.
    Bu işler şakaya gelmez.a.q.. Benim yakınlardan birileri bu işlerle uğraşıyor..Bunlardan bir ekip Soylu ekibinin takibine takılınca yakalandılar. Araba cephanelik aynı zamanda MB kasası gibiymiş a.q..Neyse Hukukçular sayesinde çeteden yırttılar , 1 tanesi suçu üzerine aldı 10 yıldır içeride a.q..Adamın tüm gençliği gitti...

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Beni de attıracaklar içeriye, bu kadar yazıya sende işin içindesin deyecekler.

Silivride rakı olsa, ben kendim gireceğim zaten.
    bugün silivrilik bir mesajınız vardı, yazmayayım da huylanmasın aktroller..

Fox TV’nin adı değişmiş.
    Yeni adı : NOW

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Fox TV’nin adı değişmiş.
    Yeni adı : NOW
    Disney fox u satın alırken ismi süreli almış süre bitmiş mecburi ad değişikliği
    bir halt olacağı yok.

Ahmet Hakan sıçmış bunu.

Ulan Esra kim Reyisin kızı Berat Albayrak kim Reyisin damadı, bu adam necilik yaptı?

1. Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlığı 2. Türkiyenin en önemli bakanlığı olan Maliye Bakanlığı yaptı.

Aile şirketi hangisi, seçilemeyecek olan damat Mehmet Altınözmü?

Haaa... Unuttum zannetme, Elif Erbakana Kanal 7'deyken talip olmuştun, Erbakan hoca senin ne bok olduğunu anlamış ki kızını vermedi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 558/1002 İlkİlk ... 58458508548556557558559560568608658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •