bilançolar ve beklentiler bal gibidir dostum...her türlü yatırımcıyı kendine çeker...kısacısı da çorbacısı da volecisi de kaliteli temelcisi de yine kaliteli tekniknikçisi de gelir...bunlardan tek kayıp edecek olan çoşkunun en tepesinden alan ve daha sonra çoşkunun sönümlenip hissenin düzeltmeye girdiği sıralarda satan kısacılar olacaktır...onun dışındakilerin hepsinin kazanacağını düşünüyorum...tabi endekste ve ülkemizde anormal düşüşler olmadığı sürece !!!
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
bir gözüm sürekli kapta...acaba her an suudi arabistan ile ilgili kap düşecek mi ?? merakla bekliyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
29 subatta msci small cape giriyormuş. Genelde girmeden önce salardi diğer hisseler ama tabgd ucuyor belki bu da nasiplenir
kocaerimiz dün düzeltmenin bittiği işaretlerini üretmiş idi...bu gün de dün gelen haberden de moral bularak çıkışlarına devam etmek istiyor..43,70 leri aşarsak kendimizi hemencicik 50,00 civarlarında bulabileceğiz...henüz bizim ağır toplarımız patlamadı...patlarsa zaten biraz daha agresifleşiriz...bir gözümüz de ağır toplarımızdan olan suudi arabistan ve jes ile ilgili haberlerde...bence bu iki konudan da haberlerin gelmesi an meselesi...çünkü bu iki konu da hızlı ilerleniyor...
Ne haberiymiş, ben bir şey mi kaçırdım acaba, kap'ta bir şey göremedim.
Bu sefer kazançlarını koruması dileğiyle devam inşallah.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Yer İmleri