Sayfa 292/852 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1. ben satıklarımı yine geri aldım...

fıtrat
    mukadderat
    tamamen duygusal

2. 12 milyon işlem olmuş. alan satan durum nedir arkadaşlar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by ozco Yazıyı Oku
    ben satıklarımı yine geri aldım...

fıtrat
    mukadderat
    tamamen duygusal
    iyi cesaret kalan herkese bol şans dün kapta açklanan olağandışı fiyat hareketleri ile ilgili yazıyı nasıl değerlendiriyorsunuz üstü kapalı bir açıklama oldugu kesin yinede ortada bi birleşme gibi bi haber olmadan bir haftada bu kadar çıkması normal mi

4.  Alıntı Originally Posted by ozco Yazıyı Oku
    ben satıklarımı yine geri aldım...

fıtrat
    mukadderat
    tamamen duygusal
    ben de satmıyorum o zaman...
    Yazdıklarım sesli düşüncelerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes yatırım kararını verirken kendi hür iradesiyle verir.

5. Günaydın arkadaşlar,

Kipa'nın tüm işletim sistemi, depo sistemi vb. 1 ağustos itibariyle Migros ile entegre oluyor. Üzümünü yeyin, bağını sormayın Bu bilgi birleşmenin beklenti değil kesin olması anlamına geliyor. Şayet çağrı kanalıyla Migros % 97 paya ulaşamaz ise, artık Migros hissedarı sayılırız. Hayırlı olsun. Kişisel bilgi ve analizlerimdir, yatırım tavsiye etmiyor, tespit yapıyorum.

6. Kipa 26 tem kadar son kez indirim yapıyo reklamlarda dönüyo 1 ağu depolar birleşiyor ve evet kalan herkes migroslu oluyo hayırlısı

7.  Alıntı Originally Posted by johann the baptist Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar,

Kipa'nın tüm işletim sistemi, depo sistemi vb. 1 ağustos itibariyle Migros ile entegre oluyor. Üzümünü yeyin, bağını sormayın Bu bilgi birleşmenin beklenti değil kesin olması anlamına geliyor. Şayet çağrı kanalıyla Migros % 97 paya ulaşamaz ise, artık Migros hissedarı sayılırız. Hayırlı olsun. Kişisel bilgi ve analizlerimdir, yatırım tavsiye etmiyor, tespit yapıyorum.
    Peki orani tahmin edebiliyormusunuz ?

yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir

8. marbaş info meksa toplam da 1 milyon 150 bin eksi de

Sayfa 292/852 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392792 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •