Sayfa 440/1015 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon
Arama sonucu : 8116 madde; 3,513 - 3,520 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,259
     Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bimasin vadelisinde son dk da noolmus öyle yaw?

alanı satanı bu son dk kim ne yapmış bakamadım

son dk 164 lot işlem geçmiş

Bear_Bull
    @BearBull26

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    Gubrf sosyal medyada dillendiriliyor şimdi de.
    Ordan çizgi burdan destek.

Asıl analiz sosyal medya analizi olmuş.
    8 Şubat öğlen yazmıştım bunu adamlar bir hafta olmadan %30 yaptılar.
    Biz de orda destek burda direnç takiliyoz

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Sonra biz hisse topiklerinde Türkiye de uzun vadeli ömür boyu yatırımcı olunmaz diyince laf yiyoruz.
    Abd adamlar tabi uzun vade yatırımcı olur.

..............................

Bist 100’de 2013’te 500$ zirvesini gördüğümüz dönemde S&P 500, 1500 civarındaydı.

Bugün S&P 500, 5000’in üzerini test ederken Bist 100’de 300$’ı bile bulmayan rakamların pahalı olduğunu düşündürecek çok fazla argüman bulamıyoruz.

Üzeyir Doğan {@uzeyir_dogan}
    13.02.2024
    abd ve bunun emsaldeki devletler borsada ki tüm şirketleri değerinin üzerinde fiyatlamalar mevcut sebebi de bir üstat şunu demişti üst akıl bu kadar para nereye park edecek öncelikle borsa ....... büyük bölümü gayrimenkul....gayrimenkuller de öyle uçuk fiyatlar var abd ve diğer bir kaç ülkede.....aynı şey şuan Türk borsalsında da başladı......tabi bunlar hep devlet destekli yapılan fiyatlamalardır......bizde varlık fonu marifetiyle ....fonlar da destekleniyor.....

Erzincan'daki felaket sonrası ABD'li SSR Mining'in hisseleri çakıldı
    Çöpler Altın Madeni'ni işleten Anagold Madencilik'in büyük ortağı ABD'li SSR Mining şirketinin hisseleri yüzde 60 değer kaybetti..........

Erzincan'daki Çöpler madenini işleten Anagold Madencilik şirketinin yüzde 20'si ise Çalık Holding'e ait.

Çöpler Altın Madeni'nde kullanılan siyanür borularının 2022 yılında patlamasıyla çevre felaketi ortaya çıkmış ancak 16,4 milyon liralık ceza sonrası şirket faaliyetlerine devam etmişti.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

David Rosenberg: Hisse senedi piyasalarına spekülatif bir çılgınlık hakim

Ekonomist David Rosenberg, ABD borsalarının 2008 çöküşü öncesi gibi göründüğünü söylüyor.

Yer Bilimci Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan Fırat için kritik uyarı

Bu işlenmiş topraktır. Altının çıkarılması için işlenen zehirli siyanürlü madde ve onun için kimyasal kullanılan, altını ayırmak için işlemden geçirilen toprak bu maalesef. Üst üste yığılmış bir dağ gibi bir yığın olmuş. Bu mevki Fırat Nehrine de 700-800 metre mesafede, çok yakın. Fırat’a karışması demek bütün yaşamın bitmesi demek. Fırat’a ulaşması acilen önlenmelidir. O vadinin önü kapatılmalıdır................

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    David Rosenberg: Hisse senedi piyasalarına spekülatif bir çılgınlık hakim

Ekonomist David Rosenberg, ABD borsalarının 2008 çöküşü öncesi gibi göründüğünü söylüyor.
    Baktım şimdi bu adam 2022 de de aynı şeyi söylemiş. Pek de ciddiye almamak lazım.
    Fed 2024 de bir şekilde faiz indirecek. Borsalar ve değerli metaller yükselir...

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

2.50 den beri oyundayım pıst 100 de 11.1.2024 seneryomu grafladım 3 dolarlara geldik bu bölgede git gel bekliyordum yalnız benim oyunuma göre biraz hızlı geldik bu bantlara ben şubat sonu bekliyordum.Yukarda 3.16-3.17 yukarı hareket yapma durumu mevcut mart 31 seçim ve şort pozisyonlar katlanırsa 3 dolar bölgesini kırabilirler.
    spotta mal taşıdığım için benim için sıkıntı yok tahtalardaki hedeflere odaklandım
    grafladığımız gibi 3 dolardan satış geldi yalnız bu bölgeye hızlı geldik .
    bugun ABD de gelen verinin sağlamasını 28 şubat ta piyasalar yapar,
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Sayfa 440/1015 İlkİlk ... 340390430438439440441442450490540940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •