Sayfa 590/1002 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,713 - 4,720 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Maden sahibinin söyledikleri bir ülke için korkunç...

Milyonlarca toprakları bir yerden diğer yere taşımaları konusunda Türkler çok iyi, zaten tüm ekipmanlardan onlardan diyor.

Meali hem kazdıkları hem de taşıdıkları bölgedeki ekosistemin, tüm canlı varlığın anasını GÖNÜLLÜ OLARAK uyduruk ÇED raporları ile belletiyoruz.

Üstelik biz anlaşma yaptığımızda dolar 2.9 TL idi ve tüm harcamalar TL cinsinden diyor.

Dolar şimdi 10 kat değer kazanmış, peki işçilere bu değer artışı yansımış mı?

Elbette değil. Üstelik enflasyon artmasın diye baskı altında tutulan ve devletin üstlendiği Kanada"ya göre çok düşük akaryakıt, doğalgaz giderlerine TC devleti dolaylı olarak katkı yapmış olmuyor mu?

Kanada şirketine bu büyük KIYAK ın altında ne yatıyor?
    https://twitter.com/i/status/1757565279390027811 TEMA madenlerin Ekosisteme ve doğaya olan zararını animasyonla anlatıyor...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

20 Yıldır bu tartışma var, ziraatçı değilim ama benim bildiğim basit anlatımla doğal seleksiyonla değil, insanoğlu seçerek en iyi tohumları ayırarak, en iyi ürünü elde etmeye çalışmıştır.

İlkel bir örneği patatestir, patates aslında zehirliymiş ve hala zehirli türleri Güney Amerikada varmış.

Güney Amerikadaki insanoğlu nasıl becerdi ise, patates tohumlarını seçerek zehirsiz patates üretmiş.

Şimdi ben patatesin esas ata tohumu bu desem ve o tohumu satsam ahali geberir.

Umarım saçmalamadan anlatabilmişimdir.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    https://twitter.com/i/status/1757565279390027811 TEMA madenlerin Ekosisteme ve doğaya olan zararını animasyonla anlatıyor...
    Bunlar tabiki doğa falan takmazlar, akıllarına bile gelmez.

Yahu Avrupada madencilik yokmu, elbette var ama kurallarına uygun işletiliyor madenler.

Madenler olmasa, A.K. parti öncesi gibi "G.tümüzde yaprak, elimizde mızrak" gezerdik.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,071
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bunlar tabiki doğa falan takmazlar, akıllarına bile gelmez.

Yahu Avrupada madencilik yokmu, elbette var ama kurallarına uygun işletiliyor madenler.

Madenler olmasa, A.K. parti öncesi gibi "G.tümüzde yaprak, elimizde mızrak" gezerdik.
    buzdolabı, çamaşır mak. bulaşık mak. varmıydı. ?

namkörler............
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

Ya nereye taşıyacağız, sizin tam da istediğiniz gibi Allaha havale edeceğiz, ya da ahirete bırakacağız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

ANAGOLD kaç ay sonra tekrar üretime geçer 3 ay, 6 ay, 1 yıl bilemiyorum?

Biraz uzun sürmüş ama borçsuz, dertsiz, kemiksiz tekrar şirkete kavuşmuşlar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

İliçte bakalım 31 Martta sandıklar patlayacakmı, ben milyonlarca ton siyanürlü cürufa rağmen sandıklar banko patlar diyorum.

Haaa... İliç ahalisi musluk suyu içemiyormuş, kadınlar düşük yapıyormuş bunların hepsi vatan hayini propagandası.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Bizim siyasetçiler gebermek veya siyaseti bırakmak bilmiyor diyorum, emme Joe Biden ben 10 yaşındayken senatör olmuş, herif 50 yıldır siyasette ben 60 yaşıma geldim, bu yürüyen mumya hala başkan adayı!

Demokrasinin beşiği Amerikaymış, sitmişim bunların eşiğini beşiğini.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 590/1002 İlkİlk ... 90490540580588589590591592600640690 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •