Sayfa 591/1002 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 4,721 - 4,728 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    adamlar siemens'ten çok şey öğrendik bunların madlen aşkının bu denli yoğun olduğunu bilmiyorduk diyorlardır..

https://halktv.com.tr/gundem/siemens...tirmis-690313h
    Ben sunu anlamiyorum

Hicbir banka sizin elinize 1 milyon euro yu nakit saymaz. Peki bu yabanci sirketler Turkiyedeki rusveti nakit dagitmiyorsa nasil veriyor?

Offshore a mi koyuyorlar parayi? yada gidip adamin adina gayrimenkul mu aliniyor? Valla cozemedim

2. Babama sattığım Grundig 9 kg çamaşır makinesi sattığımda 17 bine kadar vardı. Şimdi baktım 12500 TL ye düşmüş şuan kullandığımız bozulur ömrü doldu uzatmayı oynuyor yedeğini tekrardan yerine koyacağım. Ben babama 14 bin peşin satmıştım bundan da kâr etmiş olduk. Fiyatları belki daha düşer ama taksit olayı kalkmadan 6 taksit alayım ne olur olmaz.

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    buzdolabı, çamaşır mak. bulaşık mak. varmıydı. ?

namkörler............
    Kesinlikle katılıyorum. Bu ihtiyar yaş ilerledikçe nankörleşiyor
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

İliçte bakalım 31 Martta sandıklar patlayacakmı, ben milyonlarca ton siyanürlü cürufa rağmen sandıklar banko patlar diyorum.

Haaa... İliç ahalisi musluk suyu içemiyormuş, kadınlar düşük yapıyormuş bunların hepsi vatan hayini propagandası.
    Bu akp olayı türbanlı olayı sma hastaların bağışına da etki ediyor. Türbanlı bir kadının sma bağışı %30 civarında diğerlerinin en azından %80 e yakın. Bende bu gün ikisine bağış yapacağım %80 civarında olanlara.

5. Şok markette tahin var hesaplı sayılır ayrıca yarım yağlı mis kaşarı da uygun geldi bana.

6. Benim sürekli takip ettiğim ithal ürünler var. Onların bazıları şuan yok piyasada. Dövizden kaynaklık bir sıkıntı var yada ithalatına kısıtlama geldi.

7. Koç holding Yönetim kurulu başkanı Ömer Koç elzem olmayan harcamalarınızı erteleyin demiş. Bana mesaj mi veriyor çamaşır makinesini sonra al diye. Valla ben sattığım fiyattan aşağı gördüm üstelik taksit de varken alırım. Yarın enflasyon yüksek çıkar elektrik doğalgaz zammı olur bu da enflasyonu tetikler asgarî ücrete zam söz konusu olur döviz kurları yükselir bir sürü sebepten bunun fiyatı artabilir. İşimi şansa bırakmadan kart ekstresi kesilsin alırım bunu.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Benim sürekli takip ettiğim ithal ürünler var. Onların bazıları şuan yok piyasada. Dövizden kaynaklık bir sıkıntı var yada ithalatına kısıtlama geldi.
    Döviz rezervlerinin eksi olması bunun sebebidir. Bırakın ürünleri bazı ilaçlar da yok artık.
    Elindeki para az olunca en acil ve önceliklilere harcama yaparsın.
    Durum bu.

Sayfa 591/1002 İlkİlk ... 91491541581589590591592593601641691 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •