Viob sayfasý akp li uzaya dört þerit yapanlar gibi. Hepsinde böyle hayaller var. Faiz %60-70 maliyeti baskýlý kur asgari ücrete gelen zam, her gün pahalýlaþan ulaþým. Enflasyon muhasebesi vs. Bu kadar olumsuz erken varken uzaya 4 þerit gidiþ dönüþ yol hayali. Gerçi yarýn bunlar uzaya dört þerit demedim dört astronot turist dedim çýkar.
Elin Kanadalýsýna siyanür ile altýn madeni iþletmeciliði izni veriyorsun aldýðýn pay %1 l. Adam 10 milyar dolar kar etmiþ biz de 100 milyon dolara ölüyoruz g .tümüzü diktiriyoruz. Adam Kanada da parkta çiçek koparsa cm için 1 dolar ceza var.
Aslýnda o bastý bacaðýn, herhalde kumar borçlarý A.A. bulunca, tehdit ettiler mecbur kaldý.
Türker Ýnanaðluna göre, Türkiyenin gelmiþ geçmiþ en çok para kazanan sanatçýsý Öztürk Serengilmiþ, onun üstünde para kazananan yoktur dedi ve bu konuda duayendir.
Öztürk Serengil sabah kýlýç keser (Bilmeyen çoktur, bir nevi kaðýt kumarý) sonra film setine gider, öðlen ise poker maasýna çökermiþ, öðleden sonra baþka bir film seti, akþama ise rulet oynarmýþ.
Herhalde Öztürk aðabeyinin rekorunu kýrmaya niyet etti bu Serdar Ortaç
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ülkeleri sýnýflandýrma yaparken þu þekilde olmalý. Geçirmiþ olan ülkeler, geçirmekte olan ülkeler, geçirilmiþ olan ülkeler, geçirilmekte olan ülkeler. Biz hangi sýnýftayýz. Bence en son ki.
Kýz kardeþimin boþandý eþi. Geçen aradým ne yapýyorsun diye. Medresede eðitim aldým. 3 yýldan fazladýr çalýþmýyorum dedi. Dini sohbet grubu kurdum ders veriyorum dedi. Geçen gün selamý anlattým selam namaz diye geçiyor K. Kerim'de dedi. (Salat olarak geçer namaz. Birde Ýhlas demek üçkaðýtçý demektir demiþti)Adnan Oktar vari dini düþünceye sahip. Ama bu ilkokul mezunu adýný soyadýný zor yazar 10010 yazamaz. Bunun bir sürü müridi var. Ülke de o kadar çok mal var ki yýllarca bunlarýn sýrtýndan yaþarsýn.
Yer Ýmleri