"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Uzun yıllardır bu forumdayım.Arada bir TEMELSİZ GÜVENLE gelip efelenirler.Eskiden olsa laf yetiştiridim ama gerek yok,enerji kaybı...Yine de zamanı gelince ''TAK DİYE'' göstermek için ekran gör . aldım...
akba 8 binde ralliye katıldı ama yargı dağıtıyor
helal klavyen zeval görmesin amin inşallah maşallah![]()
2022 temmuzda 1.34 dolardık..Zaten tarihi dipler sayılır(DOLAR ENF. koyarsan).Ve faizler %9 olunca tek adres borsa dipten ralli yaptı.
sp500%15 düşmesine ragmen...
2023 eylülde 3.10 dolardan %20 düştük.SP500 %25 ralli yaptı..
Şimdi 3 dolardayız.VE CDS lerimiz 8 yıl aradan sonra ilk defa GÜNEY AFRİKANIN altına indi..Ve MŞ programının bence tüm olumluluğu yansıdı.
SP500. 5060 civarında ve 500 şirketten 7 si ile gitti gibi...AMAZON sahibi 10 mil.dolar hisse sattı-satıyor.
Biz de ise MEVDUAT %48 olmuş..ve borsa 3.00 dolarda...
Şimdi SP500 olur da %15-25 düşer ise biz sağlam kalırız diyen,Bence şimdi bile bıst100 de sağlam -GIRTLAK long yapsın...veya 2009 krizine baksın.
O zaman ÜLKE TARİHİNİN en iyi değerleir varken 57.000 den 21.000 e indik..Tamam o zaman krizdi ama sp500e uymamak ancak 2022 temmuz gibi acube ortamlarda olur..
Efendim yabancı payı o zaman %65 imiş..Kardeşim şimdi de %38
Adamlar zaten %5 satsa düşeriz.
AÇIKÇASI ARGUMANSIZ-EMEKLİ AMCA BORSACISI-MUHAKEME ETMEDEN-ÖRNEKLEME YAPMADAN YAPILAN YORUMLARA cevap vermeyeceğim..Bu forumun bir derinliği var.
AVCILAR KULUBU MU?
Dediğim gibi hisse taşıyorum.AMA PİYASALAR KAOTİKTİR-CANLIDIR-2 YÖNLÜDÜR...Riskleri de hesaba katarak konuşmalıyız..
Amazonun sahibinin hisse satışı 10 milyar dolar
Amazon tam bilmiyom da 2 3 trilyon dolar arası bir değerlemedir muhtemelen
Bizdeki bir patronun 1 milyon tl lik satışı gibi bişi o ya bence takılmaya gerek yok
Yok hadsizlere hadlerini bildiriyorum..EŞŞEK GİBİ her zaman hisse taşımam ..TEPELERDE short aç..1.000 puan kazan ..diplerde agresif hisse al..
Bak gözüm..ben ne zaman almışım..sistemim 23 ekimde 7600 de al verdi..o tarihe git mesajı da görürsün...ve işte bir arkadaş bana gerekçemi sordu..ve cevapladım....
Hisseler netaş-sahol-bntas-garantiydi..
Yılda en fazla 2 işlem yapıyorum...Bir de short...
Alemin longerlerine selam olsun
9972.00
Hayat hoş gerisi boş
https://www.hisse.net/topluluk/showt...04#post6710704
Şifreyi verdim mi verdim![]()
Hayat hoş gerisi boş
Yer İmleri